ISO 9001-2015

Omschrijving
Het waarborgen van de gewenste kwaliteit, op welk vlak ook, is natuurlijk een streven dat iedere organisatie kent. Het opzetten van een kwaliteitszorgsysteem kan hier zeker een bijdrage aan leveren. De ISO 9001-2015 is de nieuwste versie van dit internationaal erkende certificeerbaar systeem.

Het behalen en behouden van een ISO-certificaat is een bewijs van continue aandacht vanuit de organisatie voor alle activiteiten. Gaandeweg het traject worden belangrijke processen vastgelegd teneinde te waarborgen dat deze zaken door iedereen op de juiste wijze worden uitgevoerd. Ook staat duidelijk vast wie, waarvoor verantwoordelijk is. Kortom, een ISO-kwaliteitszorgsysteem maakt uw organisatie inzichtelijker, belangrijke processen worden gestroomlijnd en de organisatie als geheel wordt gestimuleerd zich continu te verbeteren.

AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u ons bereiken via telefoonnummer: (076) 520 4999 of via e-mail: info@aoc-snijders.nl

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op.