VCA zorgsysteem

Omschrijving
Ter bevordering van het veiligheidsbewustzijn worden bedrijven door opdrachtgevers aangespoord of soms zelfs verplicht een VCA */**-certificaat te behalen. Deze VGM Checklijst is een standaard om de samenwerking tussen de verschillende partijen te systematiseren en daarmee te optimaliseren. Dit alles heeft als doel continu de prestaties op de gebieden veiligheid, gezondheid en milieu op een hoger niveau te brengen.

Het behalen en behouden van een VCA */**-certificaat is een bewijs van de voortdurende aandacht voor de zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu binnen een organisatie. Om dit te bereiken worden bestaande werkwijzen zoveel mogelijk gehandhaafd en indien nodig aangepast. De zo ontwikkelde werkwijzen worden in het juiste tempo in de organisatie geïntegreerd. Zodra het gewenste en vereiste niveau is bereikt zal het systeem 3 maanden aantoonbaar moeten functioneren waarna het getoetst zal worden door een certificerende instantie.VCA_logo_nieuw

Door middel van een presentatie brengen wij u op de hoogte van de inhoud van de VCA */**-normen. Met een nulpuntsbepaling brengen we het huidige organisatieniveau op de gebieden veiligheid, gezondheid en milieu in kaart en spiegelen dit aan de VCA */**-normen. Dit wordt gedaan door het interviewen van leidinggevenden en medewerkers om de beleving te kunnen vaststellen. Ook worden reeds aanwezige procedures en documenten beoordeeld op hun conformiteit met het gestelde in de VCA */**-checklijst. Op basis van deze nulpuntsbepaling kunnen wij een inschatting maken van de te verwachten kosten en de termijn waarop e.e.a. gerealiseerd kan worden.

AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u ons bereiken via telefoonnummer: (076) 520 4999 of via e-mail: info@aoc-snijders.nl

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op.