Voedselveiligheid systeem

Hygiëne en voedselveiligheid staat bij ieder levensmiddelenproducent, verkooppunt of leverancier hoog op de agenda. Voedselveiligheid kunnen we onderscheiden in (micro)-biologisch-, chemische- en fysische voedselveiligheid.

Er zijn verschillende systemen om de voedselveiligheid te borgen, afhankelijk waar uw retailer voor kiest of wat u verkoopt. Zo kunt u ervoor kiezen voor verschillende normen BRC, IFS, HACCP, GMP+, etc.. Ook kunt u kiezen voor de verschillende hygiënecodes welke ontworpen zijn voor uw producten.

Wanneer u een compleet systeem wenst kunt u ook uw Arbomanagement en het Milieumanagement in het zelfde systeem verwerken zodat u één compleet KAM systeem heeft om uw kwaliteit te kunnen borgen.

Er zit een groot verschil tussen productgroepen betreffende voedselveiligheid. Voor productgroepen als vlees, eieren, vis, samengestelde maaltijden en zuivel zijn de risico’s vele malen hoger dan voor brood, snoep en kruideniersproducten. Door in de processen de meest risicovolle punten te traceren en deze te borgen middels een systeem kan een bedrijf efficiënter en hygiënischer produceren.

Door middel van een nulpuntsbepaling brengen we de kritieke punten in uw organisatie in kaart en bepalen het bijbehorende risico. Dit wordt gedaan door het interviewen van leidinggevenden en medewerkers en een rondgang door het bedrijf. Ook worden reeds aanwezige procedures en documenten beoordeeld op hun werkbaarheid en effectiviteit inzake borging van kwaliteit en hygiëne. Op basis van deze nulpuntsbepaling wordt een inschatting gemaakt van het vervolgtraject.

AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u ons bereiken via telefoonnummer: (076) 520 4999 of via e-mail: info@aoc-snijders.nl

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op.