Op zoek naar een BHV cursuslocatie in Breda?

U bent op zoek naar een geschikte BHV cursus voor u (en/of collega’s) in de regio van Breda (Noord-Brabant)? Dan kunt u bij ons terecht in verschillende plaatsen: ons eigen opleidingscentrum in Breda, Bergen op Zoom, Dordrecht of 1 van onze andere cursusplaatsen! Tevens bieden wij ook opleidingen/cursussen aan op locatie. Informeer direct naar de mogelijkheden: 076-5204999.

BHV Cursus Breda - Voor al uw arbeidsveiligheid opleidingen

Alle locaties waar wij onze cursussen geven, zijn goedgekeurd voor BHV cursussen. Tevens zijn deze locaties goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met een eigen auto. Wist u dat ondernemers (met personeel in dienst) de wettelijke verplichting hebben om te voldoen aan alle eisen rondom bedrijfshulpverlening?

Onze BHV cursussen

Reserveer vandaag nog de BHV cursus in Breda of een andere plaats via de website, door in onderstaande lijst te kiezen voor de cursus waarvoor u een inschrijving wilt doen. Tevens kunt u op deze pagina’s meer informatie vinden betreft de BHV cursussen die wij aanbieden in onder andere Breda.


.

BHV Cursus Breda (Noord-Brabant)

Breda is een welvarende stad met veel succesvolle bedrijven en is daardoor een veelbezochte locatie voor onze cursus BHV. Wij hebben in Breda een eigen cursuslocatie, in de buurt van het NAC Breda stadion. In Breda kunt u uiteraard ook terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen. Tevens kunnen wij ook een BHV cursus bij u op locatie aanbieden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen: 076-5204999.

button-bekijkdirectinbreda

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor BHV cursisten uit: TilburgEtten-Leur, Rotterdam-Hoogvliet, Hoeven, Raamsdonksveer, Rijsbergen, Zevenbergen, Moerdijk, Zundert, Oosterhout, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Sprundel.

Meer informatie over een BHV cursus of een andere opleiding?
Bel dan nu: 076-5204999 of stuur een e-mail.


AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl