Op zoek naar een BHV cursuslocatie in regio Tilburg?

In de regio van Tilburg (Noord-Brabant) biedt AOC Snijders vele cursussen aan met betrekking tot arbeidsveiligheid. Door heel het land hebben wij vele geschikte locaties voor BHV cursussen, u vindt deze hier. AOC Snijders B.V. Arbeidsveiligheid uit Breda is gevestigd tegenover het NAC Breda voetbalstadion. Wij zijn goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Wij hebben een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar, zodat u altijd uw auto gratis en dichtbij kunt parkeren.

Bekijk direct alle BHV cursussen in Breda voor Tilburg

BHV op de werkvloer in Tilburg

Arbeidsveiligheid en gezond werken is goed voor de werknemer, de werkgever en de samenleving. Het vergroot de omzetkansen van bedrijven door te voldoen aan de veiligheidseisen van potentiële opdrachtgevers. Ook worden er kosten bespaard doordat er minder ziekteverzuim is omdat er ongevallen voorkomen kunnen worden en de eventuele gevolgschade daardoor minder is.

Een investering in een BHV cursus voor u en/of uw werknemers heeft u dus snel terugverdiend. Als u ondernemer bent met personeel in dienst, bent u zelfs wettelijk verplicht om aan wettelijke eisen te voldoen rondom bedrijfshulpverlening. Wacht daarom niet te lang en plan snel een training in.

Onze BHV opleidingen

Reserveer vandaag nog de BHV cursus in Breda of een andere plaats via de website, door in onderstaande lijst te kiezen voor de cursus waarvoor u een inschrijving wilt doen. Tevens kunt u op deze pagina’s meer informatie vinden betreft de BHV cursussen die wij aanbieden in onder andere Breda.

.

Tilburg

Tilburg is een stad met vele grote en kleinere bedrijven. Met veel bedrijven is het belangrijk dat de bedrijfshulpverlening op orde is om ongevallen en dus arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Voor deze bedrijven in de regio van Tilburg hebben wij een professionele BHV cursus beschikbaar. In Breda hebben wij een eigen veelbezochte cursusruimte voor onze cursus BHV. U kunt hier ook terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen.

Bekijk hier alle cursussen op onze cursuslocatie in Breda.

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor BHV cursisten uit: Oosterhout, Hoeven, Moerdijk, Zevenbergen, Rotterdam-HoogvlietRaamsdonksveer, Etten-Leur, Zundert, Sprundel, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Rijsbergen.

Meer informatie? Bel dan nu: 076-5204999


AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl