Op zoek naar een BHV cursuslocatie in Rotterdam-Hoogvliet?

In de regio Rotterdam Hoogvliet op zoek naar een BHV cursus? Dan bent u bij AOC Snijders aan het juiste adres! Wij beschikken door het hele land over goedgekeurde BHV cursuslocaties, van Roermond tot Apeldoorn. Al onze cursuslocaties zijn goed te bereiken met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Bekijk direct de opleidingen in Rotterdam

Wist u dat als u ondernemer bent (met personeel in dienst) u wettelijk verplicht bent om aan alle eisen rondom BedrijfsHulpVerlening (BHV) te voldoen. Daarom zijn er ook mogelijkheden voor een opleiding of cursus op uw eigen locatie! Bel voor meer informatie: 076-5204999

BHV op de werkvloer in Rotterdam Hoogvliet

Een veilige arbeidsomgeving draagt bij tot een goede werksfeer en minder ziekteverzuim. Dit heeft invloed op de werknemers de werkgever en de samenleving. Het vergroot de omzetkansen om aan veiligheidseisen te voldoen van potentiële opdrachtgevers. Een investering in een BHV cursus heeft u zo terug verdient. Het vermindert ziekteverzuim omdat uw werknemers weten hoe te handelen tijdens een bedrijfsongeval en zo de eventuele gevolgschade minder zullen zijn, of nog beter om een bedrijfsongeval te voorkomen.

Onze cursussen

Hieronder vind u het volledige cursusaanbod. Klik op de link voor meer informatie en schrijf u direct online in voor de betreffende cursus.

Rotterdam Hoogvliet

Rotterdam de grootste havenstad van Europa en een vestigingsplaats voor vele grote bedrijven. Met zoveel bedrijven op een locatie zijn er ook duizenden werknemers. Dan is het natuurlijk belangrijk om de bedrijfshulpverlening op orde is om ongevallen te voorkomen. Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam, waar ook veel bedrijven zijn gevestigd en waar vele mensen werken in Rotterdam is ook gebaat bij een goede bedrijfshulpverlening.Voor al deze bedrijven hebben wij een professionele BHV cursus beschikbaar.In Breda hebben wij een eigen veelbezochte cursuslocatie beschikbaar. U kunt hier tevens terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen.

Bekijk direct de opleidingen in Breda

Onze locatie in Breda is ook goed te bereiken voor cursisten uit: Hoogvliet Rotterdam, Spijkenisse, Ridderkerk, Gouda , Delft, Den Haag, Dordrecht, Tilburg, Oosterhout, Zevenbergen, Moerdijk.

Meer informatie? Bel dan: 076-5204999


AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl