Op zoek naar een BHV cursuslocatie in regio Oosterhout?

Bent u opzoek naar een BHV cursus in de regio van Oosterhout? Dan bent u bij AOC Snijders aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over vele locaties door het hele land, die geschikt zijn voor het geven van BHV cursussen. Er is dus altijd een geschikte BHV cursus locatie in de buurt, van Vlissingen tot Leeuwarden, en alles daartussen; klik hier voor meer locaties! Al onze locaties zijn makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Bekijk direct alle BHV cursussen in Breda voor Oosterhout

BHV / voordelen

Werknemers met een BHV cursus zijn een meerwaarde binnen uw bedrijf. Zo besparen zij kosten door het voorkomen van bedrijfsongevallen en eventuele gevolgschaden, daardoor zal er ook minder ziekte verzuim zijn. Daarnaast worden ook de omzetkansen vergroot doordat u voldoet aan de veiligheidseisen van potentiele opdrachtgevers. Een investering in een BHV cursus voor u en/of uw medewerkers is dus zeker de moeite waard. Als u ondernemer bent met personeel in dienst bent u zelfs wettelijk verplicht om te voldoen aan alle eisen rondom bedrijfshulpverlening.

Onze BHV cursussen

Reserveer vandaag nog de BHV cursus in Breda of een andere plaats via de website, door in onderstaande lijst te kiezen voor de cursus waarvoor u een inschrijving wilt doen. Tevens kunt u op deze pagina’s meer informatie vinden betreft de BHV cursussen die wij aanbieden in onder andere Breda.

.

 

Oosterhout

Oosterhout, een stad tussen Breda en Tilburg in, met meer dan 700 bedrijven verspreidt over 13 bedrijventerreinen en ook nog 5 middelbare scholen en 3 beroepsinstellingen. Het is dus belangrijk dat de medewerkers van al deze bedrijven en instellingen in Oosterhout een goede kennis hebben van bedrijfshulpverlening. Zodat zij weten hoe te handelen bij ongevallen en bedreigende situaties.

Om Oosterhout nog veiligere te maken bieden wij cursussen aan op onze eigen locatie in Breda, vlakbij het NAC stadion. Hier kunt u ook terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen. Wilt u voor een grotere groep medewerkers een BHV cursus op locatie? Ook dit is mogelijk! Dit heeft als voordeel dat de cursus nog meer gericht is op uw bedrijf en de omgeving.

Bekijk direct alle BHV cursussen in Breda voor Oosterhout

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor BHV cursisten uit: Zevenbergen, Hoeven, RaamsdonksveerEtten-Leur, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Rijsbergen, Sprundel, Zundert, Moerdijk.

Bel voor de mogelijkheden of meer informatie: 076-5204999.


AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl