EHBO Cursus Breda

Bent u op zoek naar een geschikte EHBO cursus in de buurt van Breda? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven sinds 1997 cursussen omtrent arbeidsveiligheid zoals BHV-cursussen, EHBO cursussen en veilig werken. Veiligheid op de werkvloer is erg belangrijk, een ongeval op de werkvloer voorkom je liever.

Veiligheid op de werkvloer

Als werkgever wilt u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Om deze veilige omgeving te creëren is het belangrijk dat één of meerdere werknemers in het bezit zijn van een EHBO diploma. Zij weten dan direct wat er moet gebeuren als er een ongeval plaats zou vinden. Zo garandeert u veiligheid en wordt erger voorkomen.

Cursus EHBO op locatie in Breda

Met onze EHBO cursus in Breda weet u zeker dat u goed zit. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers eerst theoretische informatie, die vervolgens in de praktijk wordt getest. Onze cursussen zijn praktijkgericht, omdat wij van mening zijn dat praktijk de beste leerschool is. Aan het eind van de dag wordt de cursus EHBO afgesloten met een eindexamen die voldoet aan alle eisen van het Oranje Kruis. De cursus vindt plaats op onze (makkelijk bereikbare) locatie te Breda. Mocht u liever een andere locatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven in heel Nederland veiligheidscursussen en er is dus veel mogelijk.

button-bekijkdirectinbreda

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor EHBO cursisten uit: Tilburg, Etten-Leur, Rotterdam-Hoogvliet, Hoeven, Raamsdonksveer, Rijsbergen, Zevenbergen, Moerdijk, Zundert, Oosterhout, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Sprundel.

Meer informatie over een EHBO cursus of een andere opleiding?
Bel dan nu: 076-5204999 of stuur een e-mail.


AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl