Nieuwsbericht
Ook in coronatijden zijn wij er voor u! Coronaproof!

Laatste update 28 juni 2021: Sinds 26 juni zijn er weer versoepelingen van kracht geworden. Deze versoepelingen maken het voor ons ook weer makkelijker om trainingen te kunnen geven! Het belangrijkste vervolg voor AOC- Snijders is dat de mondkapjes niet meer verplicht zijn, tenzij de 1,5m maatregel niet in acht kan worden genomen. Wel hebben we er uiteraard voor gezorgd dat onze trainingen en opleidingen coronoproof worden gegeven waarbij we minimaal volgens de richtlijnen van het RIVM werken. Voor de inrichting en uitvoering van de training volgen wij het brancheprotocol dat is samengesteld door het NIBHV, Nederlandse Reanimatie Raad en Het Oranje Kruis. Onderstaand leggen we kort uit welke maatregelen wij hebben genomen zodat u ook nu veilig bij ons terecht kunt.

DE LESLOKALEN EN ONZE LOCATIE

Om voldoende afstand te kunnen waarborgen hebben wij onze leslokalen aanzienlijk vergroot. Iedere deelnemer heeft nu de beschikking over een eigen tafel. Daarnaast is voor iedere deelnemer een flesje desinfectiemiddel beschikbaar.

Looproutes

In het hele pand zijn looproutes aangebracht om te voorkomen dat mensen elkaar moeten passeren. Ook wordt bijvoorbeeld de koffiepauze in het leslokaal geserveerd om zo onnodige bewegingen in het pand te minimaliseren.

Eigen reanimatiepop

Bij EHBO en reanimatietrainingen heeft iedere deelnemer de beschikking over een eigen reanimatiepop. Deze is voor aanvang van de training volledig gedesinfecteerd.

MONDNEUSMASKER

Sinds 26 juni is op onze locatie een mondneusmasker niet meer verplicht, tenzij er geen 1,5m gewaarborgd kan worden. Onze instructeurs maken gebruik van een gelaatsscherm als zij de 1,5m tijdens de lessen niet kunnen waarborgen. 

LUNCH

Nog steeds wordt door ons een lunch geserveerd aan onze deelnemers. Door onze cateringmedewerkers wordt voor iedere deelnemer een lunch gemaakt. Onze Cateringmedewerkers bereiden de lunch met zowel handschoenen als een mondneusmasker om besmetting van het eten te voorkomen. Na bereiding wordt de maaltijd afgedekt. Dit kan vervolgens op 1,5m afstand één voor één opgehaald worden. 

Kantine

In de kantine is uiteraard een looproute ingesteld en zijn de tafels zo ingedeeld dat ook tijdens de maaltijd voldoende afstand kan worden gehouden.

SAMENVATTING

Onderstaand onze belangrijkste maatregelen op een rijtje:

  • Gezondheidscheck/triage bij alle deelnemers bij binnenkomst;
  • Mondneusmasker is niet meer verplicht;
  • Bij het betreden van het pand en het leslokaal moeten zowel deelnemers als instructeurs handen ontsmetten;
  • Ruim opgezette en goed geventileerde trainingslokalen waarbij de deelnemers aan eenpersoonstafels zitten met hun eigen lesmateriaal;
  • Deelnemers werken met hun “eigen” reanimatiepop en longen;
  • Gespreide lunchpauzes; groepen/deelnemers komen dus niet met elkaar in aanraking;
  • Tijdens koffie pauze serveren we koffie/thee in het leslokaal, dit om het aantal “bewegingen” te beperken;
  • Toiletten en overige contactoppervlakken worden meerdere keren per dag grondig schoongemaakt.

VEILIG TRAINEN BIJ AOC SNIJDERS

Vanuit AOC Snijders houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen we waar nodig direct onze werkwijze aan. Heeft u vragen over veilig trainen bij AOC Snijders? Wij staan u graag te woord! Stuur een mail naar opleidingen@aoc-snijders.nl of bel ons op 076-5204999 of kijk bij onze speciale corona FAQ.

laatste update 28 juni

Laatste update 28 juni 2021: Sinds 26 juni zijn er weer versoepelingen van kracht geworden. Deze versoepelingen maken het voor ons ook weer makkelijker om trainingen te kunnen geven!


Het belangrijkste vervolg voor AOC- Snijders is dat de mondkapjes niet meer verplicht zijn, tenzij de 1,5m maatregel niet in acht kan worden genomen.


Wel hebben we er uiteraard voor gezorgd dat onze trainingen en opleidingen coronoproof worden gegeven waarbij we minimaal volgens de richtlijnen van het RIVM werken. Voor de inrichting en uitvoering van de training volgen wij het brancheprotocol dat is samengesteld door het NIBHV, Nederlandse Reanimatie Raad en Het Oranje Kruis. Onderstaand leggen we kort uit welke maatregelen wij hebben genomen zodat u ook nu veilig bij ons terecht kunt.

Gerelateerd nieuws

Geen RI&E? Dan riskeert u een boete

Ouders willen loden leidingen in kinderdagverblijven verplicht laten vervangen

Het Coronavirus

Gerard Snijders

Meer weten over arbeidsveiligheid? 
Ik help u graag verder!

Gerard, Directeur - Eigenaar

Specialist in arbeidsveiligheid.

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}