Nieuwsbericht
Welkom op onze nieuwe website!

Met trots presenteren we onze nieuwe website. De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de bouw van onze nieuwe site, samen met onze partner RB-Media.

Innovatie en vooruitgang

Bij AOC Snijders hechten we veel waarde aan innovatie en vooruitgang. Dit willen we daarom graag weerspiegeld zien in de website. Naast het feit dat alles technisch goed moet werken, willen we zo efficiënt mogelijk werken en ervoor zorgen dat de website altijd up-to-date is en de juiste informatie bevat voor onze klanten. Daarom hebben we in de nieuwe website meerdere koppelingen gemaakt met onze eigen systemen, zodat dit synchroniseert met de website. Zo wordt bijvoorbeeld de informatie over de opleidingen en trainingen altijd correct weergegeven! Daarnaast is de nieuwe website zo opgezet dat deze snel laadt en hierdoor gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker, maar ook van hoge kwaliteit is voor de normen in Google. 

Passend bij onze visie

Voor we de website hebben opgezet, hebben we samen met Internetbureau RB-Media goed nagedacht over de inhoud hiervan. Door onze visie en kernwaarden opnieuw te definiëren en na te denken over de wensen van onze klanten, wisten we welke informatie er op de website nodig was. En hoe we dit het beste online konden presenteren! 

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Gezien onze klanten met regelmaat gebruik zullen maken van de loginomgeving op de website, hebben we er veel aandacht aan geschonken om deze zeer gebruiksvriendelijk te maken. Zo kunnen onze klanten online gemakkelijk hun keuringsrapporten bekijken en informatie vinden over trainingen en opleidingen. 

Kijk rustig rond!

We nodigen u graag uit om onze website rustig te verkennen. En bij vragen bent u van harte welkom om deze met onze medewerkers te bespreken. 

Gerelateerd nieuws

Nieuw Escape Room voor BHV- Cursus!

Het Coronavirus

Reanimatie buiten het ziekenhuis tijdens de COVID-19 pandemie

Gerard Snijders

Meer weten over arbeidsveiligheid? 
Ik help u graag verder!

Gerard, Directeur - Eigenaar

Specialist in arbeidsveiligheid.

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}