Een opleiding of training op maat bij u op locatie? Neem voor de mogelijkheden met ons contact op!

Training
Veilig werken met hoogwerker

Deze training is bedoeld voor personen die tijdens hun werkzaamheden gebruik moeten maken van een hoogwerker. In deze training worden deelnemer geleerd de hoogwerker op een juiste manier op te stellen en te gebruiken.

Deze training is bedoeld voor personen die tijdens hun werkzaamheden gebruik moeten maken van een hoogwerker. In deze training worden deelnemers geleerd de hoogwerker op een juiste manier op te stellen en te gebruiken.

Tijdens de training wordt de deelnemer op de hoogte gebracht van de risico’s die zijn verbonden aan het werken met de hoogwerker. Bovendien leert de deelnemer vaardigheden aan zodat hier veilig en doelmatig mee kan worden gewerkt. Ook het juist gebruiken van valbeveiliging wordt besproken. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden

  • Veiligheid
  • Modellen en types
  • Inspecteren van hoogwerker
  • Visuele inspectie en functietest
  • Praktijkoefeningen

Lesmateriaal

Bij aanvang van de training worden de theorieboeken uitgereikt. AOC Snijders beschikt over een eigen trainingsruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren. Voor deze training wordt geadviseerd dat deelnemers goedgekeurde valbescherming mee te nemen. Door met hun eigen materiaal te trainen worden deelnemers daarmee vertrouwd wat in het dagelijks werk ten goede komt.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dagdeel. De tijden zijn van 08.30 – 12.00 uur of 13.00 – 16.30 uur. Koffie/thee zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze training maximaal 6 personen deelnemen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
sandra

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Coördinator opleidingen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: opleidingen@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-13133861

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta