Training
Sociale Hygiëne

Deze cursus is bedoeld voor personen die werken of te maken krijgen met gasten waar alcohol aan wordt geschonken. De cursus Sociale Hygiëne voldoet aan de laatste eindtermen voor het examen van SVH.

Deze cursus is bedoeld voor personen die werken of te maken krijgen met gasten waar alcohol aan wordt geschonken. Dit zijn veelal bars, restaurants, brasseries en hotels. Naast onderwerpen zoals alcoholgebruik, wordt ook aandacht besteed aan drugsgebruik en gokverslaving. In de training wordt ook aandacht besteed aan hoe om te gaan met dergelijk gebruik of verslaving en hoe het beste gereageerd kan worden naar consumenten en hun gedrag. De cursus Sociale Hygiëne voldoet aan de laatste eindtermen voor het examen van SVH.

Deze cursus bestaat uit twee gedeelten:

  • E-learning HACCP
  • Online eindtoets

Door middel van een e-learning wordt de theorie van de Sociale Hygiëne doorlopen. Het is mogelijk om de e-learning op ieder gewenst moment te stoppen en weer op te pakken en hoeft dus niet in één keer doorlopen te worden.

Nadat de cursist doorgeeft dat de e-learning ontvangt in zijn/haar profiel een Bewijs van deelname.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Horeca & slijterij
  • Sociale vaardigheden
  • Sociale hygiëne
  • Alcohol, drugs en tabak
  • Gokken
  • Inrichtingseisen en voorzieningen

Lesmateriaal

De inlogcodes voor de e-learning worden naar de cursist gemaild. De e-learning bestaat uit  modules inclusief een oefentoets per module. Online naslagwerk met alle richtlijnen, en een proeftoets. Na het afleggen van de proeftoets ontvangt men geen examen. Om in aanmerking te komen voor het officiële sociale hygiëne certificaat dient u een examen te volgen bij SVH. Indien u dit wilt behalen, neemt u dan contact op met AOC Snijders.

Cursusduur en tijden

Gemiddeld is een cursist 3 uur bezig met deze e-learningmodule.

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
Sandra van der Hout - Verweerde

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Planner opleidingen

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}