Training
Veilig aanslaan, hijsen en verplaatsen van lasten

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werkzaamheden moeten hijsen en aanslaan van lasten. Ondeskundig gebruik van hijsmiddelen kan leiden tot beschadigingen, tijdverlies en gevaarlijke situaties. De nadruk ligt tijdens deze cursus op de prak

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werkzaamheden moeten hijsen en aanslaan van lasten. De Arbo-wet schrijft voor dat dit slechts mag worden uitgevoerd door deskundigen. Ondeskundig gebruik van hijsmiddelen kan leiden tot beschadigingen, tijdverlies en gevaarlijke situaties. De nadruk ligt tijdens deze cursus op de praktijk.

Deze cursus is zowel bedoeld voor personen met weinig of geen ervaring en voor personen die een hercertificering moeten behalen. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet- en regelgeving
  • Veiligheid
  • Hijswerktuigen en gereedschappen
  • Praktijkoefeningen

Lesmateriaal

Bij aanvang van de cursus worden de cursusboeken uitgereikt. AOC Snijders beschikt over een eigen cursusruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren.

Cursusduur en tijden

De cursus betreft 1 dagdeel. De cursustijden zijn van 08.30 – 12.00 uur of 13.00 – 16.30 uur. Koffie/thee zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze cursus maximaal 6 personen deelnemen.

 

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
Sandra van der Hout - Verweerde

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Planner opleidingen

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}