Training
Veilig aanslaan, hijsen en verplaatsen van lasten

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werkzaamheden moeten hijsen en aanslaan van lasten. Ondeskundig gebruik van hijsmiddelen kan leiden tot beschadigingen, tijdverlies en gevaarlijke situaties. De nadruk ligt de praktijk.

Deze training is bedoeld voor personen die voor hun werkzaamheden moeten hijsen en aanslaan van lasten. De Arbo-wet schrijft voor dat dit slechts mag worden uitgevoerd door deskundigen. Ondeskundig gebruik van hijsmiddelen kan leiden tot beschadigingen, tijdverlies en gevaarlijke situaties. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk.

Deze training is zowel bedoeld voor personen met weinig of geen ervaring en voor personen die een hercertificering moeten behalen. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet- en regelgeving
  • Veiligheid
  • Hijswerktuigen en gereedschappen
  • Praktijkoefeningen

Lesmateriaal

Bij aanvang van de training worden de theorieboeken uitgereikt. AOC Snijders beschikt over een eigen trainingsruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dagdeel. De tijden zijn van 08.30 – 12.00 uur of 13.00 – 16.30 uur. Koffie/thee zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze training maximaal 6 personen deelnemen.

 

Interesse?
Vraag meer informatie aan

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}