Training
Veilig werken met Reachtruck basis

Deze training is bedoeld om personen op een veilige en verantwoorde wijze te leren omgaan met de reachtruck en worden zij bekend met de risico’s die hieraan zijn verbonden. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk.

Deze training is bedoeld om personen op een veilige en verantwoorde wijze te leren omgaan met de reachtruck en worden zij bekend met de risico’s die hieraan zijn verbonden. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk. Ter ondersteuning van de praktijk wordt gestart met een gedeelte theorie waarin de wetgeving, de risico’s en besturing van de reachtruck aan bod komen. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden

  • Wet- en regelgeving
  • Risico reachtruck
  • Inspecteren van de reachtruck
  • Rijvaardigheden
  • Veilig inladen van pallets
  • Verplaatsen van pallets

Lesmateriaal

Bij aanvang van de training worden de theorieboeken uitgereikt. AOC Snijders beschikt over een eigen trainingsruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren.

Trainingsduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze training maximaal 6 personen deelnemen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}