Training
Veilig werken met reachtruck herhaling

Deze training is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de Basistraining Veilig weken met een Reachtruck te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische training waar alle modules worden behandeld.

Deze training is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de Basistraining Veilig weken met een Reachtruck te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische training waar alle modules worden behandeld.

Tijdens deze training worden de risico’s die zijn verbonden aan het werken met de reachtruck herhaald. Bovendien verdiept de deelnemer zijn/haar vaardigheden zodat er veiliger en doelmatiger met een reachtruck kan worden gewerkt. De nadruk ligt tijdens deze training op de praktijk. Een behaald certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet- en regelgeving
  • Risico reachtruck
  • Inspecteren van de reachtruck
  • Rijvaardigheden
  • Veilig inladen van pallets
  • Verplaatsen van pallets

Lesmateriaal

Voor deze training wordt er geen lesmateriaal verzonden. Ter voorbereiding kunnen deelnemers het eerder uitgereikte theorieboek Interne transportmiddelen doornemen. AOC Snijders beschikt over een eigen trainingsruimte waar het praktijkgedeelte wordt gegeven. Deze biedt de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren

Trainingssduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 14.00 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen. In verband met de veiligheid kunnen aan deze training maximaal 6 personen deelnemen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}