Het team

Pagina's

Nieuwsberichten

Cursussen

Hieronder vindt u een overzicht van alle opleidingen & trainingen die wij aanbieden. Sinds 1997 geven wij cursussen die gericht zijn op Arbeidsveiligheid. Wij geven verschillende cursussen zowel online als op een locatie.

E-Learning

Met een online cursus leert u wanneer het u uitkomt en op uw eigen tempo. Onze online cursussen bestaan uit interactieve modules zodat u snel en op de beste manier leert. De slagingspercentages van de E-learning modules zijn erg hoog en dat is natuurlijk niet voor niets! Na een online cursus ontvangt u een geldig certificaat of diploma.

Cursus op locatie

Naast online cursussen geven wij ook cursussen op verschillende locaties in Nederland. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt. Tijdens een cursus op locatie geven wij praktijkgericht onderwijs en kunnen wij makkelijk alle vragen beantwoorden. Na een één- of tweedaagse cursus vindt er een examen plaatst en na het behalen van dit examen een goedgekeurd en geldig diploma of certificaat.


* Bij aanmelding op een examen welke binnen 1 week plaatsvindt berekent het examenbureau een last-minute toeslag van € 25,- excl. BTW.

Cursuslocaties