Inspectie ladders / trappen / steigeronderdelen

Omschrijving
De keuring van draagbaar klimmaterieel richt zich op het waarborgen van de goede staat van ladders, trappen en rolsteigers. Deze arbeidsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. Zowel de keuringen als het opzetten en onderhouden van een registratiesysteem kunnen wij voor u verzorgen. klimmen2

De verplichting tot het laten keuren van ladders, trappen en rolsteigers volgt uit Arbobesluit (art. 7.33) en bijbehorende Beleidsregel 7.4-4. De wetgever hanteert hierbij de NEN-norm 2484 betreffende Draagbaar klimmaterieel. Met het jaarlijks inspecteren van zijn Draagbaar klimmaterieel toont de werkgever aan de goede en veilige staat van arbeidsmiddelen te waarborgen. Mocht u van plan zijn een Arbozorgsysteem (zoals VCA) te gaan implementeren binnen uw organisatie, voldoet u bovendien aan de eis tot het keuren van uw ladders, trappen en rolsteigers.

De keuringen worden op uw bedrijfslocatie op een in overleg te bepalen tijdstip verzorgd. Zij worden uitgevoerd door een keurmeester welke op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving op dit gebied. Mocht u kiezen voor het invoeren van een registratiesysteem, dan worden alle objecten voorzien van een unieke code waardoor de naspeurbaarheid wordt vergroot. Ook geeft dit u inzicht in het aantal en de soort middelen waarover uw organisatie beschikt.

AOC Snijders BV is beoordeeld met een
8.5 van 10 gebaseerd op 1158 reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u ons bereiken via telefoonnummer: (076) 520 4999 of via e-mail: info@aoc-snijders.nl

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op.