Inspectie magazijnstellingen met TÜV rapport

Omschrijving
De visuele inspectie van magazijnstellingen richt zich op het waarborgen van de goede staat van palletstellingen, inrijstellingen, legbordstellingen, etc.. Magazijnstellingen dienen jaarlijks geïnspecteerd te worden. Zowel de inspectie als het opzetten en onderhouden van een registratiesysteem kunnen wij voor u verzorgen.

De verplichting tot het jaarlijks laten inspecteren van de magazijnstellingen volgt uit het Arbobesluit. De wetgever hanteert hierbij de NEN-EN 15635  betreffende stalen opslagsystemen. Met het jaarlijks inspecteren van de magazijnstelling toont de werkgever aan de goede en veilige staat van het magazijn te waarborgen. De magazijnstellingen dienen, naast de jaarlijkse periodieke inspectie, door een aantoonbaar deskundige de worden geïnspecteerd na installatie of verbouwing maar ook na (ernstige) schade.

T-Spec

De inspectie wordt op een in overleg te bepalen tijdstip verzorgd. Zij worden uitgevoerd door een merk onafhankelijke, TÜV gecertificeerde keurmeester welke op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving. Na afloop ontvangt u een TÜV T-Spec inspectierapport.

AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u ons bereiken via telefoonnummer: (076) 520 4999 of via e-mail: info@aoc-snijders.nl

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op.