Advies over
VCA zorgsystemen

Ter bevordering van het veiligheidsbewustzijn heeft uw organisatie of opdrachtgever de mogelijkheid om het VCA* / ** -certificaat te behalen. Deze VGM Checklist, ook bekend als VCA Checklist, is een standaard om de samenwerking tussen twee of meer partijen te systematiseren en daarmee optimaliseren.

De regelgeving

Bedrijven die zijn gecertificeerd volgens VCA, voldoen in de praktijk aan belangrijke arbowet- en regelgeving. Zo bezit de organisatie een RI&E en zien medewerkers toe op een veilige werkomgeving.

Wat is een VCA zorgsysteem?

Een VCA-certificaat is het bewijs van voortdurende aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu binnen een organisatie. Om dit na te streven, worden zowel bestaande als daarvoor aangepaste werkwijzen toegepast en geïntegreerd. Zodra het vereiste niveau bereikt is, zal deze drie maanden aantoonbaar moeten functioneren waarna het getoetst zal worden door een gecertificeerde instantie.

Met het advies van AOC Snijders, krijgt u:

De beschikking over uitgebreide vakkennis.
Een eerlijk en onafhankelijk advies voor uw bedrijf.
Een duidelijk beeld over uw arbeidssituatie.
Inzicht in de verbeterpunten voor uw arbeidsveiligheid.
Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta