Opleidingen & trainingen
Samen werken aan de arbeidsveiligheid.

U kunt bij AOC Snijders terecht voor zowel online opleidingen, als trainingen op onze locatie. Hierdoor kunt u gemakkelijk en op korte termijn de opleiding volgen die u nodig heeft. We verzorgen verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van arbeidsveiligheid, zoals BHV, VCA, EHBO en technische trainingen.

Wanneer u op zoek bent naar een opleiding voor enkel uw eigen medewerkers, dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Boek hiervoor een opleiding op maat bij uw organisatie op locatie of een gesloten opleiding of training bij ons op locatie.

BHV

Eerste Hulp (EHBO)

HACCP / Sociale Hygiëne

Interne transport- middelen

VCA

Veiligheids- cursussen

Waarom kies je voor een opleiding van aoc snijders?

Gekwalificeerde trainers.
Leerzame en uitdagende trainingen.
Een plezierige dag met lekkere lunch.
Duidelijke uitleg en advies.

BHV

Om de veiligheid te vergroten binnen organisaties worden medewerkers aangesteld als BHV’er. Daarnaast kan een BHV-organisatie worden uitgebreid met Ploegleiders en een Hoofd BHV. Bij AOC Snijders kunt u deze cursussen in verschillende vormen volgen.

Eerste Hulp (EHBO)

AOC Snijders biedt cursussen aan volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. U kunt zowel cursussen volgen voor het diploma Eerste Hulp als voor het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Een cursus Reanimatie en AED is ook mogelijk.

Aanbod Eerste Hulp (EHBO)

EHBO
EHBO Kinderen
Reanimatie en AED

HACCP / Sociale Hygiëne

Iedereen die met bederfelijke eet- of drinkwaren in aanraking komt, moet werken volgens de HACCP-code. Voor mensen die in de horeca werken kan het noodzakelijk zijn om het diploma Sociale Hygiëne te hebben. Beide certificeringen zijn bij ons te behalen.

Aanbod HACCP / Sociale Hygiëne

HACCP

Interne transport- middelen

Organisaties moeten medewerkers uitleg geven hoe interne transportmiddelen gebruikt moeten worden. Hierbij kunt u kiezen om gebruik te maken van een cursus. Met een behaald certificaat kan een medewerker zijn deskundigheid aantonen.

VCA

AOC Snijders biedt u verschillende mogelijkheden om zich voor te bereiden op een VCA examen. Van een klassikale cursus tot aan zelfstudie behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is onze VCA training goedgekeurd voor de nascholing Code95.

Veiligheids- cursussen

Naast cursussen in de bovengenoemde cursuscategorieën biedt AOC Snijders tal van andere veiligheidscursussen:

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
Sandra van der Hout - Verweerde

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Planner opleidingen

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}