Incompany BHV cursus
Samen werken aan uw veiligheid

Bent u op zoek naar incompany BHV cursus? AOC Snijders helpt u graag. Wij komen graag naar uw organisatie voor een passende cursus. Een BHV cursus op eigen locatie zorgt ervoor dat uw medewerkers:

  • Zich beter kunnen inleven in de situatie.
  • De cursus kunnen combineren met een ontruimingsoefening.
  • Het eigen pand en de materialen leren kennen.

Een incompany BHV Cursus?

Vraag hier meer informatie aan over de data, tijden en kosten voor uw cursus! 

Een incompany BHV cursus

Wanneer u met een grotere groep collega’s van uw bedrijf of organisatie geïnteresseerd bent in een BHV opleiding of training bij AOC Snijders, dan is het mogelijk om een cursus op maat te boeken op eigen locatie. Omdat er alleen cursisten van uw eigen organisatie aanwezig zijn, kan de invalshoek en inhoud van de cursus gemakkelijk aangepast worden. De cursus is hierdoor zeer herkenbaar voor uw medewerkers!

Inhoud van de BHV cursus

De BHV training is bedoeld voor personen die binnen een organisatie als bedrijfshulpverlener worden aangesteld. Een bedrijfshulpverlener is opgeleid om eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te bestrijden en een ontruiming van een gebouw te begeleiden in afwachting van professionele hulpverleners. Bekijk onderstaand meer informatie over de verschillende BHV cursussen die wij kunnen verzorgen: 

Inspelen op uw unieke situatie 

Verschillende bedrijven of branches roepen vaak andere vragen op bij de cursisten. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in: 

  • een retailketen;
  • een kinderopvang of zorginstelling;
  • een bouwbedrijf;
  • een productiebedrijf.

Dan zullen verschillende handelingen en taken belangrijk zijn, waarbij de cursist gebaat is bij branchespecifieke scenario’s en voorbeelden. Tijdens een BHV cursus op eigen locatie kan hier uitgebreid op ingezoomd worden.

Tijdsduur van de cursus

De BHV cursussen op uw locatie kunnen tussen de 4 en 16 uur duren. Dit is afhankelijk van de soort cursus die u af wenst te nemen. Herhalingen duren veelal maar één dagdeel met een e-learning, maar een volledige basiscursus neemt 1 a 2 dagen in beslag afhankelijk van het type cursus dat u kiest. Vraag onze adviseurs voor meer informatie over de juiste cursus voor uw organisatie!

Neem contact op

Een BHV cursus door AOC Snijders

Indien nodig, kunnen de theorieboeken Basis Bedrijfshulpverlener vooraf worden toegezonden. Onze trainers zorgen voor een zeer leerzame, maar ook plezierige dag bij u op locatie.

Een incompany BHV Cursus?

Wij komen graag naar u toe. Vraag hier meer informatie aan over de data, tijden en kosten voor uw BHV Cursus op eigen locatie! 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta