Veelgestelde vragen
Voor wanneer er toch nog iets onduidelijk is

Een overzicht van de meest gestelde vragen aan AOC Snijders.

Kan ik een training op onze eigen locatie inplannen en op maat laten aanpassen aan onze wensen?

Dit is mogelijk. Bij vrijwel iedere opleiding is het mogelijk om inhoud van de opleiding aan te passen aan de specifieke omstandigheden van uw bedrijf. U kunt bij ons op locatie terecht voor een gesloten opleiding voor uw personeel, maar wij kunnen ook, indien u wenst, naar uw organisatie komen voor een passende opleiding. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op.

Kan ik een online opleiding combineren met lessen op locatie van AOC Snijders?

Dit is mogelijk. Bij AOC Snijders zijn er diverse opleidingen waarbij een e-learning module wordt gecombineerd met een praktijktraining en/of een landelijk examen. Voorbeelden hiervan zijn: Bedrijfshulpverlening basis en herhaling, VCA basis en VOL, NEN3140 VP/VOP. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem met ons contact op.

Kan ik een training op onze eigen locatie inplannen?

Dit is mogelijk. Bijna iedere training kan door AOC Snijders ook bij u op locatie worden gegeven. Dit heeft voor u twee voordelen, u verminderd de reistijd van uw medewerkers en de training kan eventueel worden aangepast aan de specifieke omstandigheden bij uw bedrijf. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op.

Voor wie zijn de opleidingen en trainingen bij AOC Snijders?

Het belang van een preventief arbo- en veiligheidsbeleid wordt steeds groter, zowel voor werkgever als werknemer. Een goed arbobeleid zorgt voor gemotiveerder personeel, minder verletkosten en een hoger rendement. Risico's worden beperkt, het aantal ongevallen daalt en de werkomgeving wordt verbeterd. Wij bieden passende opleidingen voor elk niveau.

Kan ik eenmalig advies krijgen over de arbeidsveiligheid of werkt AOC Snijders met abonnementen?

In veel gevallen gaat het om specifiek voor u van toepassing zijnde vragen over onderwerpen op gebied van arbeidsveiligheid. Daarnaast is het mogelijk om in de vorm van AO Safe (All-in One Safety package) een abonnement af te sluiten waardoor wij op een onderling af te spreken frequentie bij u op locatie komen om u te adviseren of te begeleiden. Hierbij houden wij u up-to-date omtrent de nieuwste wet- en regelgeving.

Kan AOC Snijders ook ondersteunen bij het uitvoeren van het gegeven advies?

Wij adviseren u niet alleen wij helpen u ook om het advies in de praktijk te brengen. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op!   

Kan AOC Snijders ook kleinere bedrijven ondersteunen in advies over arbeidsveiligheid?

Veiligheid is voor iedereen van belang of uw onderneming nu groot of klein is. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om te zien wat wij voor uw bedrijf kunnen doen.

Vervangt AOC Snijders gereedschappen en materieel wanneer deze afgekeurd zijn?

Wij streven naar het uitvoeren van keuringen zonder belangenverstrengeling en leveren om die reden zelf geen gereedschappen welke worden afgekeurd. Indien u wenst kunnen wij het vervangen van uw afgekeurde gereedschappen en materieel uiteraard van u overnemen binnen onze mogelijkheden.

Kan ik dezelfde keurmeester krijgen voor mijn periodieke keuringen?

Wij streven er naar om de werkzaamheden bij uw bedrijf zoveel mogelijk door dezelfde keurmeester uit te laten voeren.

Waar kan ik mijn rapporten en documenten terugvinden?

Uw rapporten en eventuele andere certificeringsdocumenten worden in uw eigen unieke omgeving van ons portaal opgeslagen. U kunt daar inloggen en uw rapporten opvragen en/of downloaden voor uw eigen administratie. Heeft u nog geen inlog? Neem dan contact op om een inlog aan te vragen.

Ik wil met AOC Snijders samenwerken in zowel trainingen, als keuringen en advies. Hoe werkt dit?

We inventariseren samen met u wat u zoal op gebied van arbeidsveiligheid zou willen onderbrengen bij AOC Snijders. Wij brengen voor u alles in kaart en komen zo samen tot een pakket wat exact op uw bedrijf is afgestemd. Groot voordeel daarvan is dat wij u optimaal kunnen ondersteunen met vakmensen welke onderling afstemmen over uw situatie, wensen en noodzakelijkheden. Op die manier wordt maatwerk geleverd waarin u en uw medewerkers elkaar zullen herkennen.

Waar is AOC Snijders gevestigd en hoe kan ik hier het beste komen?

AOC Snijders is gevestigd aan het Spinveld 66a19, 4815 HT te Breda. Klik hier voor een routebeschrijving

Als de keuring niet doorgaat, wat dan?

Als een geplande keuring onzerzijds niet door kan gaan omdat we (noodzakelijke) wijzigingen krijgen in de planning, nemen we contact met u op. In overeenstemming met u zal de keuring verplaatst worden naar een andere, passende datum.

Kan de keuring verplaatst worden?

Ja, dat kan zeker, als u binnen drie werkdagen nadat u de bevestigingmail hebt ontvangen, contact opneemt met onze afdeling planningen zal de keuring verplaatst worden naar een andere, passende datum.

Is een heftruckcertificaat verplicht?

Officieel is een heftruckcertificaat niet verplicht. Vanuit de Arbowetgeving is de werkgever namelijk wel verplicht om aan te tonen dat de werknemer gekwalificeerd is voor het werken met een heftruck of reachtruck. Een heftruckcertificaat is de beste manier om dit aan te tonen. 

Voor meer informatie klik hier.

Staat uw vraag er niet bij? 
Neem dan contact met ons op!

Contactpersoon AOC Snijders

  076-5204999
Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
thumb nibhv
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta