Veelgestelde vragen
Voor wanneer er toch nog iets onduidelijk is

Een overzicht van de meest gestelde vragen aan AOC Snijders.

Welk mailadres moet ik gebruiken bij het aanmaken van een mailaccount?

Wanneer u een uitnodiging ontvangt voor het maken van een mailaccount op aocsafety.nl gebruikt u dan het mailadres waar u onze berichten ontvangt. Alleen op deze manier ontvangen wij ook de resultaten van de e-learning.

Ik krijg een herinnering dat mijn e-learning niet is afgerond, maar dat heb ik wel gedaan.

Wanneer u van ons een bericht ontvangt dat de e-learning behorende bij een training nog niet is afgerond, controleer dan of u het juiste mailadres heeft gebruikt om uw profiel aan te maken. Als blijkt dat u een ander mailadres heeft gebruikt, dient u uw profiel in de e-learning omgeving aan te passen naar het mailadres waarop u onze berichten ontvangt.

Wanneer ontvangt ik mijn inlogcodes voor de e-learning?

De inlogcodes voor een e-learning worden verstuurd na aanmelding op een praktijktraining. Wanneer er geen sprake is van een praktijktraining, maar een examen, worden de inloggegevens verstuurd na aanmelding voor een examendatum.

Ik volg een e-learning only training. Wanneer ontvang ik dan de inloggegevens?

In dit geval wordt de e-learning opengesteld zodra er een periode is afgesproken waarop de e-learning wordt opengesteld. Wanneer blijkt dat de e-learning niet in de afgesproken periode afgerond kan worden, kunt u contact op nemen met opleidingen@aoc-snijders.nl. Wij zullen dan in overleg met u een nieuwe periode afspreken van openstelling.

Er wordt gevraagd naar een ”aanmeldsleutel”, waar vind ik deze?

Wanneer u voor het openen van een e-learning een aanmeldsleutel nodig heeft, staat dit in de laatste stap vermeld van de email met de titel: Inloggegevens (naam training).

Hoe lang blijven de resultaten van de e-learning geldig

Wanneer u een training volgt waarin een e-learning en praktijkcomponent in zit, dient de e-learning voor de praktijktraining is afgerond. De resultaten van de e-learning zijn 180 dagen geldig (+/- half jaar). Na afronding van de e-learning heeft een deelnemer 180 dagen de tijd om de bijbehorende praktijktraining te volgen.

Als de termijn tussen afgeronde e-learning en praktijktraining meer dan 180 dagen uit elkaar ligt, dient de e-learning opnieuw behaald te worden.

Ik zie mijn e-learning niet op mijn profiel.

Wanneer uw e-learning is beschikbaar is gesteld op aoc-snijders.plusport.com zijn deze e-learnings geoptimaliseerd voor gebruik met laptop of desktop. Wanneer u op dit portaal uw e-learning wilt open met een smartphone of tablet, kan het zijn dat deze niet zichtbaar is.

sandra

Staat uw vraag er niet bij? 
Neem dan contact met ons op!

Sandra, Coördinator opleidingen

Ik ben direct bereikbaar op: 06-13133861 of via e-mail: opleidingen@aoc-snijders.nl

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta