Over ons
Weten waar u aan toe bent dankzij onze daadkrachtige aanpak.

De AOC familie bestaat uit daadkrachtige mensen en kenners van het vak. Een combinatie van specialisten en ondernemers, die zorgt voor effectieve team effort!

Wij zijn daadkrachtige aanpakkers.
Wij zijn vakkundig en gekwalificeerd.
Wij werken duidelijk en geordend.
Wij staan altijd voor je klaar.

De daadkrachtige aanpakkers binnen ons bedrijf

De “AOC Familie” bestaat uit daadkrachtige mensen en echte kenners van het vak. Een combinatie van specialisten en ondernemers, die zorgt voor een effectieve team effort. Wij staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is en zijn duidelijk in de communicatie. Niet alleen wijzelf, maar ook u weet daarom altijd waar u aan toe bent. Bent u benieuwd naar de specialisten die ijverig werken aan uw arbeidsveiligheid?

Bekijk ons team

Onze belofte

De arbeidsveiligheid controleren of verbeteren: wij helpen u erbij. AOC Snijders is een onafhankelijke partij die u helpt aan de juiste adviezen of diensten. Uw veiligheid is de enige maatstaf en er wordt pas iets vervangen of gerepareerd wanneer uw veiligheid hiermee écht vooruit gaat. Zo weet u zeker dat u het juiste advies krijgt, uw medewerkers goed geschoold worden en de keuringen eerlijk en juist worden uitgevoerd!

Op locatie bij AOC Snijders in Breda

Naast de online opleidingen en trainingen op maat bij u op locatie, kunt u bij AOC Snijders natuurlijk ook terecht voor opleidingen op onze eigen locatie. In ons pand in Breda staat dit gelijk aan een leerzame en plezierige dag. In onze les- en praktijkruimtes kunnen wij veel scenario’s nabootsen, om zo een unieke en realistische ervaring te bieden. 

Ook een enthousiaste aanpakker?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe daadkrachtige medewerkers. Ben jij geïnteresseerd in een functie als trainer of keurmeester en denk je dat je in de “AOC familie” past? Dan willen wij je graag ontmoeten!

Bekijk onze vacatures
Gerard Snijders

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
IK HELP U GRAAG VERDER!

Gerard, Directeur - Eigenaar

Specialist in arbeidsveiligheid.

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}