BHV CURSUS IN BREDA;
WETEN WAAR U AAN TOE BENT DANKZIJ
ONZE DAADKRACHTIGE AANPAK.

U bent op zoek naar een geschikte BHV cursus in Breda en omstreken voor u en/of uw collega’s? Dan kunt u bij AOC Snijders terecht in verschillende plaatsen: ons eigen opleidingscentrum in Breda, Bergen op Zoom, Dordrecht of één van onze andere cursusplaatsen!

 

Stuur mij meer informatie

Heeft u interesse in een BHV cursus in Breda of wilt u graag meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Alle locaties waar wij onze cursussen geven, zijn goedgekeurd voor BHV cursussen. Tevens zijn deze locaties goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met een eigen auto. Wist u dat ondernemers (met personeel in dienst) de wettelijke verplichting hebben om te voldoen aan alle eisen rondom bedrijfshulpverlening?

Onze BHV cursussen

Reserveer vandaag nog de BHV cursus in Breda of een andere plaats via de website, door in onderstaande lijst te kiezen voor de cursus waarvoor u een inschrijving wilt doen. Tevens kunt u op deze pagina’s meer informatie vinden betreft de BHV cursussen die wij aanbieden in onder andere Breda.

 

Hoofd BHV
Ploegleider

 

BHV Cursus Breda (Noord-Brabant)

Breda is een welvarende stad met veel succesvolle bedrijven en is daardoor een veelbezochte locatie voor onze cursus BHV. Wij hebben in Breda een eigen cursuslocatie, in de buurt van het NAC Breda stadion. In Breda kunt u uiteraard ook terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen. Tevens kunnen wij ook een BHV cursus bij u op locatie aanbieden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen: 076-5204999.

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor BHV cursisten uit: TilburgEtten-LeurRotterdam-Hoogvliet, Hoeven, Raamsdonksveer, Rijsbergen, ZevenbergenMoerdijk, Zundert, Oosterhout, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Sprundel.

Waarom BHV cursus in Breda bij AOC Snijders?

Ieder bedrijf is volgens de Nederlandse Arbowet verplicht om te zorgen voor goede bedrijfshulpverlening. Zo kan adequaat worden ingegrepen bij noodistuaties zoals brand of andere calamiteiten. Daarom moet ieder bedrijf bedrijfshulpverleners (BHV'ers) hebben. Kies voor de BHV cursus in Breda bij AOC Snijders. Bij ons kunt u naast een basiscursus ook voor een herhaalcursus kiezen en diverse andere veiligheidstrainingen, onder leiding van onze ervaren trainers.

De BHV cursus inhoud gaat als volgt: tijdens de training wordt de theorie behandeld die vervolgens in de praktijk worden getest. Daarnaast wordt praktisch getraind met meer informatie over de meest voorkomende letsels en ziektebeelden en het handelen bij brand. Daarbij wordt er een algemene inzetprocedure bij een ontruiming geleerd. De cursus in Breda duurt in totaal twee dagen.

Een BHV cursus volgen in Breda?

Wij plannen graag uw deelname in of vertellen u meer over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens en wij nemen contact met u op. 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta