Training
Ploegleider herhaling

Deze training is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de training Basis Ploegleider te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische training waar de meest voorkomende ongevalsscenario’s worden behandeld.

Deze training is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de training Basis Ploegleider te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische training waar de meest voorkomende ongevalsscenario’s worden behandeld: het verlenen van eerste hulp bij spoedeisende en geen spoedeisende zaken, bestrijden van een beginnende brand en het ontruimen van een gebouw bij een calamiteit.

Tijdens de training worden meest voorkomende scenario’s behandeld en wordt er geoefend met een algemene inzetprocedure. Voor specifieke bedrijfsrisico’s (bijv. werken op hoogte) zal een aanvullende training of instructie nodig zijn. Tijdens de herhalingstrainingen kunnen deelnemers onderwerpen aandragen waar zij in hun rol als bedrijfshulpverlener mee te maken hebben gehad.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet en regelgeving
  • BHV-organisatie
  • Leidinggeven
  • Werken met scenario’s
  • Table top oefeningen
  • Inzet oefeningen

Lesmateriaal

Voor deze training wordt er geen lesmateriaal verzonden. Ter voorbereiding kunnen deelnemers het bij de basistraining verstrekte theorieboek Ploegleider doornemen.

Tainingsduur en tijden

De training betreft 1 dag. De tijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}