Training
Ploegleider herhaling

Deze cursus is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de cursus Basis Ploegleider te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische cursus waar de meest voorkomende ongevalsscenario’s worden behandeld.

Deze cursus is bedoeld om de eerder behaalde vaardigheden en competenties vanuit de cursus Basis Ploegleider te herhalen en te verdiepen. Het is een praktische cursus waar de meest voorkomende ongevalsscenario’s worden behandeld: het verlenen van eerste hulp bij spoedeisende en geen spoedeisende zaken, bestrijden van een beginnende brand en het ontruimen van een gebouw bij een calamiteit.

Tijdens de cursus worden meest voorkomende scenario’s behandeld en wordt er geoefend met een algemene inzetprocedure. Voor specifieke bedrijfsrisico’s (bijv. werken op hoogte) zal een aanvullende cursus of instructie nodig zijn. Tijdens de herhalingscursussen kunnen cursisten onderwerpen aandragen waar zij in hun rol als bedrijfshulpverlener mee te maken hebben gehad.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Wet en regelgeving
  • BHV-organisatie
  • Leidinggeven
  • Werken met scenario’s
  • Table top oefeningen
  • Inzet oefeningen

Lesmateriaal

Voor deze cursus wordt er geen lesmateriaal verzonden. Ter voorbereiding kunnen cursisten het bij de basiscursus verstrekte cursusboek Ploegleider doornemen.

Cursusduur en tijden

De cursus betreft 1 dag. De cursustijden zijn van 08.30 – 16.30 uur. Koffie/thee met wat lekkers en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
Sandra van der Hout - Verweerde

Een training volgen bij AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Sandra, Planner opleidingen

Afdeling opleidingen

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}