aoc header wit

Opleidingen en trainingen op maat
Samen werken we aan uw veiligheid.

Bent u op zoek naar een cursus op maat voor uw organisatie? AOC Snijders helpt u graag. U kunt bij ons op locatie terecht voor een gesloten cursus voor uw personeel, maar wij komen ook graag naar uw organisatie voor een passende cursus. Wanneer onze trainers naar uw locatie komen, geniet u van nog meer voordelen. Naast dat het geen reistijd kost, zorgt een cursus op eigen locatie ervoor dat uw medewerkers:

Zich beter kunnen inleven in de situatie.
De cursus kunnen combineren met een ontruimingsoefening.
Het eigen pand en de materialen leren kennen.

Een cursus op maat

Wanneer u met een grotere groep collega’s van uw bedrijf of organisatie geïnteresseerd bent in een opleiding of training bij AOC Snijders, dan is het mogelijk om een maatwerk cursus te boeken. Omdat er alleen cursisten van uw eigen organisatie aanwezig zijn, kan de invalshoek en inhoud van de cursus gemakkelijk aangepast worden. De cursus is hierdoor zeer herkenbaar voor uw medewerkers!

Voorbeelden uit de praktijk

Verschillende bedrijven of branches roepen vaak andere vragen op bij de cursisten. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende organisaties die een brandbestrijding of ontruiming cursus kunnen boeken bij AOC Snijders:

  • Een retailketen
  • Een kinderopvang of zorginstelling
  • Een bouwbedrijf
  • Een productiebedrijf


Hier zullen verschillende handelingen en taken belangrijk zijn, waarbij de cursist gebaat is bij branchespecifieke scenario’s en voorbeelden. Tijdens een maatwerk cursus kan hier uitgebreid op ingezoomd worden.

Een gesloten cursus bij AOC Snijders op locatie

Tijdens een maatwerk cursus bij AOC Snijders op locatie worden er alleen cursisten van uw eigen organisatie toegelaten. Waar in onze cursus-en praktijkruimtes normaliter een algemeen scenario wordt opgezet, kan nu een unieke situatie nagebootst worden die relevant is voor uw organisatie of branche. Onze trainers zorgen hierdoor voor een zeer leerzame, maar ook plezierige dag bij ons op locatie. En in combinatie met een lekkere lunch, wordt dit bijna een uitje voor uw medewerkers!

Bekijk ons aanbod

Wij kunnen u onder andere helpen bij:

BHV
EHBO
VCA
Veiligheidscursussen
HACCP/ sociale hygiëne
Interne transportmiddelen
Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda

Een training volgen van AOC Snijders? 
Ik help u graag verder! 

Afdeling opleidingen

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta