EEN BHV CURSUS IN RAAMSDONKSVEER;
WETEN WAAR U AAN TOE BENT DANKZIJ
ONZE DAADKRACHTIGE AANPAK.

In de regio van Raamsdonksveer (Noord-Brabant) biedt AOC Snijders vele cursussen aan met betrekking tot arbeidsveiligheid.

Stuur mij meer informatie

Heeft u interesse in een BHV cursus in Raamsdonksveer of wilt u graag meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Door heel het land hebben wij vele geschikte locaties voor BHV cursussen. AOC Snijders B.V. Arbeidsveiligheid uit Breda is gevestigd tegenover het NAC Breda voetbalstadion. AOC Snijders uit Breda is goed bereikbaar met zowel via het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Wij hebben een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar, zodat u altijd uw auto gratis en dichtbij kunt parkeren.

BHV op de werkvloer in Raamsdonksveer

Arbeidsveiligheid en gezond werken is goed voor de werknemer, de werkgever en de samenleving. Het vergroot de omzetkansen van bedrijven door te voldoen aan de veiligheidseisen van potentiële opdrachtgevers. Ook worden er kosten bespaard doordat er minder ziekteverzuim is omdat er ongevallen voorkomen kunnen worden en de eventuele gevolgschade daardoor minder is.

Een investering in een BHV cursus voor u en/of uw werknemers heeft u dus snel terugverdiend. Als u ondernemer bent met personeel in dienst, bent u zelfs wettelijk verplicht om aan wettelijke eisen te voldoen rondom bedrijfshulpverlening. Wacht daarom niet te lang en plan snel een training in.

Onze BHV opleidingen regio Raamsdonksveer / Geertruidenberg

Bij AOC Snijders kunt u online inschrijven voor een BHV cursus in Breda of op andere plaatsen, via de website! Zoek in onderstaande lijst naar de cursus waarvoor u een inschrijving wilt doen. Tevens kunt u op deze pagina’s meer informatie vinden betreft de BHV cursussen die door AOC Snijders uit Breda worden aangeboden.

 

Hoofd BHV
Ploegleider

 

Raamsdonksveer / Geertruidenberg

Raamsdonksveer / Geertruidenberg is een plaats in de regio van Breda met diverse grote en kleinere bedrijven. Voor alle bedrijven is het belangrijk dat de bedrijfshulpverlening op orde is om ongevallen en dus ook verzuim te voorkomen. Voor deze bedrijven in de regio van Raamsdonksveer/Geertruidenberg hebben wij een professionele BHV cursus beschikbaar. In Breda hebben wij een eigen veelbezochte cursusruimte voor onze cursus BHV. U kunt hier ook terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen.

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor BHV cursisten uit: Oosterhout, Hoeven, ZevenbergenEtten-Leur, Zundert, Sprundel, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Rijsbergen.

Een BHV cursus volgen in Raamsdonksveer?

Wij plannen graag uw deelname in of vertellen u meer over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens en wij nemen contact met u op. 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta