EEN BHV CURSUS IN OOSTERHOUT;
WETEN WAAR U AAN TOE BENT DANKZIJ
ONZE DAADKRACHTIGE AANPAK.

Bent u opzoek naar een BHV cursus in de regio van Oosterhout? Dan bent u bij AOC Snijders aan het juiste adres.

Stuur mij meer informatie

Heeft u interesse in een BHV cursus in Oosterhout of wilt u graag meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Wij beschikken over vele locaties door het hele land, die geschikt zijn voor het geven van BHV cursussen. Er is dus altijd een geschikte BHV cursus locatie in de buurt, van Vlissingen tot Leeuwarden, en alles daartussen. Al onze locaties zijn makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

BHV / voordelen

Werknemers met een BHV cursus zijn een meerwaarde binnen uw bedrijf. Zo besparen zij kosten door het voorkomen van bedrijfsongevallen en eventuele gevolgschaden, daardoor zal er ook minder ziekte verzuim zijn. Daarnaast worden ook de omzetkansen vergroot doordat u voldoet aan de veiligheidseisen van potentiele opdrachtgevers. Een investering in een BHV cursus voor u en/of uw medewerkers is dus zeker de moeite waard. Als u ondernemer bent met personeel in dienst bent u zelfs wettelijk verplicht om te voldoen aan alle eisen rondom bedrijfshulpverlening.

Onze BHV cursussen

Reserveer vandaag nog de BHV cursus in Breda of een andere plaats via de website, door in onderstaande lijst te kiezen voor de cursus waarvoor u een inschrijving wilt doen. Tevens kunt u op deze pagina’s meer informatie vinden betreft de BHV cursussen die wij aanbieden in onder andere Breda.

 

Hoofd BHV
Ploegleider

 

Oosterhout

Oosterhout, een stad tussen Breda en Tilburg in, met meer dan 700 bedrijven verspreidt over 13 bedrijventerreinen en ook nog 5 middelbare scholen en 3 beroepsinstellingen. Het is dus belangrijk dat de medewerkers van al deze bedrijven en instellingen in Oosterhout een goede kennis hebben van bedrijfshulpverlening. Zodat zij weten hoe te handelen bij ongevallen en bedreigende situaties.

Om Oosterhout nog veiligere te maken bieden wij cursussen aan op onze eigen locatie in Breda, vlakbij het NAC stadion. Hier kunt u ook terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen. Wilt u voor een grotere groep medewerkers een BHV cursus op locatie? Ook dit is mogelijk! Dit heeft als voordeel dat de cursus nog meer gericht is op uw bedrijf en de omgeving.

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor BHV cursisten uit: Zevenbergen, Hoeven, RaamsdonksveerEtten-Leur, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Rijsbergen, Sprundel, Zundert, Moerdijk.

Een BHV cursus volgen in Oosterhout?

Wij plannen graag uw deelname in of vertellen u meer over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens en wij nemen contact met u op. 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta