EEN BHV CURSUS IN MOERDIJK;
WETEN WAAR U AAN TOE BENT DANKZIJ
ONZE DAADKRACHTIGE AANPAK.

In de regio van Moerdijk (Noord-Brabant) biedt AOC Snijders vele cursussen aan met betrekking tot arbeidsveiligheid.

Stuur mij meer informatie

Heeft u interesse in een BHV cursus in Moerdijk of wilt u graag meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Door heel het land hebben wij vele geschikte locaties voor BHV cursussen. AOC Snijders B.V. Arbeidsveiligheid uit Breda is gevestigd tegenover het NAC Breda voetbalstadion. Wij zijn goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Wij hebben een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar, zodat u altijd uw auto gratis en dichtbij kunt parkeren.

BHV op de werkvloer in Moerdijk

Arbeidsveiligheid en gezond werken is goed voor de werknemer, de werkgever en de samenleving. Het vergroot de omzetkansen van bedrijven door te voldoen aan de veiligheidseisen van potentiële opdrachtgevers. Ook worden er kosten bespaard doordat er minder ziekteverzuim is omdat er ongevallen voorkomen kunnen worden en de eventuele gevolgschade daardoor minder is.

Een investering in een BHV cursus voor u en/of uw werknemers heeft u dus snel terugverdiend. Als u ondernemer bent met personeel in dienst, bent u zelfs wettelijk verplicht om aan wettelijke eisen te voldoen rondom bedrijfshulpverlening. Wacht daarom niet te lang en plan snel een training in.

Onze BHV opleidingen

Reserveer vandaag nog de BHV cursus in Breda of een andere plaats via de website, door in onderstaande lijst te kiezen voor de cursus waarvoor u een inschrijving wilt doen. Tevens kunt u op deze pagina’s meer informatie vinden betreft de BHV cursussen die wij aanbieden in onder andere Breda.

 

Hoofd BHV
Ploegleider

 

Moerdijk

Moerdijk is een plaats in de regio van Breda met vele grote en kleinere bedrijven. Met veel bedrijven is het belangrijk dat de bedrijfshulpverlening op orde is om ongevallen te voorkomen. Voor deze bedrijven in de regio van Moerdijk hebben wij een professionele BHV cursus beschikbaar. In Breda hebben wij een eigen veelbezochte cursusruimte voor onze cursus BHV. U kunt hier ook terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen.

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor BHV cursisten uit: Oosterhout, Hoeven, RaamsdonksveerEtten-LeurRotterdam-HoogvlietZevenbergen, Zundert, Sprundel, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Rijsbergen.

Een BHV cursus volgen in Moerdijk?

Wij plannen graag uw deelname in of vertellen u meer over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens en wij nemen contact met u op. 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta