EEN BHV CURSUS IN ETTEN-LEUR;
WETEN WAAR U AAN TOE BENT DANKZIJ
ONZE DAADKRACHTIGE AANPAK.

Bent u in de regio Etten-Leur op zoek naar een BHV cursus voor u en/of uw werknemers? Dan kunt u bij ons terecht in verschillende plaatsen zoals: BredaBergen op ZoomDordrecht of één van onze andere cursusplaatsen!

Al onze locaties zijn goed gekeurde locaties voor BHV cursussen en goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met een eigen auto. Ondernemers met personeel in dienst hebben zelfs de wettelijke verplichting te voldoen aan alle eisen rondom bedrijfshulpverlening.

Onze cursussen

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende cursussen die wij bieden. Door op de link te klikken vind u meer informatie over de betreffende cursus, en kunt u zich direct online inschrijven!

 

Hoofd BHV
Ploegleider

 

BHV / Arbeidsveiligheid

Arbeidsveiligheid en gezond werken is goed voor de werknemer, de werkgever en de samenleving. Het vergroot de omzetkansen van bedrijven door te voldoen aan de veiligheidseisen van potentiële opdrachtgevers. Ook worden er kosten bespaart doordat er minder ziekteverzuim is en ongevallen worden voorkomen evenals de gevolgschade van een ongeval. Bovendien wordt met een veilige en gezonde werkomgeving slim ingespeeld op de verhoging van de pensioenleeftijd en de toenemende arbeidsdruk.

Kortom, veilig werken draagt bij aan meer efficiency op de werkvloer, een beter bedrijfsresultaat en duurzame inzetbaarheid van personeel.

Etten-Leur

Etten-Leur is een dorp onder de rook van Breda dat de laatste jaren flink is gegroeid. Ook op het bedrijventerrein zijn er veel succesvolle bedrijven bijgekomen. Voor al deze bedrijven hebben wij natuurlijk een professionele BHV cursus beschikbaar. In Breda hebben wij een eigen cursuslocatie beschikbaar, vanuit Etten-Leur bent u hier al binnen 20 minuten. Op onze locatie in Breda kunt u uiteraard ook terecht voor herhaalcursussen en andere trainingen. Het is ook mogelijk om voor een grotere groep medewerkers een BHV cursus op locatie te verzorgen.

De locatie Breda is goed te bereiken voor BHV cursisten uit: Hoeven, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Rijsbergen, Zundert, OosterhoutZevenbergenMoerdijkTilburg, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Sprundel, Rotterdam-Hoogvliet.

Een BHV cursus volgen in Etten-Leur?

Wij plannen graag uw deelname in of vertellen u meer over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens en wij nemen contact met u op. 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta