Veelgestelde vragen
Voor wanneer er toch nog iets onduidelijk is

Een overzicht van de meest gestelde vragen aan AOC Snijders.

Kan ik een training op onze eigen locatie inplannen en op maat laten aanpassen aan onze wensen?

Dit is mogelijk. Bij vrijwel iedere opleiding is het mogelijk om inhoud van de opleiding aan te passen aan de specifieke omstandigheden van uw bedrijf. U kunt bij ons op locatie terecht voor een gesloten opleiding voor uw personeel, maar wij kunnen ook, indien u wenst, naar uw organisatie komen voor een passende opleiding. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op.

Kan ik een online opleiding combineren met lessen op locatie van AOC Snijders?

Dit is mogelijk. Bij AOC Snijders zijn er diverse opleidingen waarbij een e-learning module wordt gecombineerd met een praktijktraining en/of een landelijk examen. Voorbeelden hiervan zijn: Bedrijfshulpverlening basis en herhaling, VCA basis en VOL, NEN3140 VP/VOP. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem met ons contact op.

Kan ik een training op onze eigen locatie inplannen?

Dit is mogelijk. Bijna iedere training kan door AOC Snijders ook bij u op locatie worden gegeven. Dit heeft voor u twee voordelen, u verminderd de reistijd van uw medewerkers en de training kan eventueel worden aangepast aan de specifieke omstandigheden bij uw bedrijf. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op.

Voor wie zijn de opleidingen en trainingen bij AOC Snijders?

Het belang van een preventief arbo- en veiligheidsbeleid wordt steeds groter, zowel voor werkgever als werknemer. Een goed arbobeleid zorgt voor gemotiveerder personeel, minder verletkosten en een hoger rendement. Risico's worden beperkt, het aantal ongevallen daalt en de werkomgeving wordt verbeterd. Wij bieden passende opleidingen voor elk niveau.

Is een heftruckcertificaat verplicht?

Officieel is een heftruckcertificaat niet verplicht. Vanuit de Arbowetgeving is de werkgever namelijk wel verplicht om aan te tonen dat de werknemer gekwalificeerd is voor het werken met een heftruck of reachtruck. Een heftruckcertificaat is de beste manier om dit aan te tonen. 

Voor meer informatie klik hier.

Staat uw vraag er niet bij? 
Neem dan contact met ons op!

Contactpersoon AOC Snijders

  076-5204999
Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
thumb nibhv
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta