Veelgestelde vragen
Voor wanneer er toch nog iets onduidelijk is

Een overzicht van de meest gestelde vragen aan AOC Snijders.

Kan ik een training op onze eigen locatie inplannen en op maat laten aanpassen aan onze wensen?

Dit is mogelijk. Bij vrijwel iedere opleiding is het mogelijk om inhoud van de opleiding aan te passen aan de specifieke omstandigheden van uw bedrijf. U kunt bij ons op locatie terecht voor een gesloten opleiding voor uw personeel, maar wij komen ook naar uw organisatie voor een passende opleiding. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op.

Kan ik een online opleiding combineren met lessen op locatie van AOC Snijders?

Dit is mogelijk. Bij AOC Snijders zijn er diverse opleidingen waarbij een e-learning module wordt gecombineerd met een praktijktraining en/of een landelijk examen. Voorbeelden hiervan zijn: Bedrijfshulpverlening basis en herhaling, VCA basis en VOL, NEN3140 VP/VOP. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem met ons contact op.

Kan ik een training op onze eigen locatie inplannen?

Dit is mogelijk. Bijna iedere training kan door AOC Snijders ook bij u op locatie worden gegeven. Dit heeft voor u twee voordelen u verminderd de reistijd van uw medewerkers en de training kan eventueel worden aangepast aan de specifieke omstandigheden bij uw bedrijf. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op.

Voor wie zijn de opleiding en trainingen bij AOC Snijders?

AOC Snijders biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen met betrekking op arbeidsveiligheid. Deze zijn dus primair gericht op cursisten die de kennis nodig hebben voor hun (vrijwilligers)werk.

Staat uw vraag er niet bij? 
Neem dan contact met ons op!

Contactpersoon AOC Snijders

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}