Veelgestelde vragen
Voor wanneer er toch nog iets onduidelijk is

Een overzicht van de meest gestelde vragen aan AOC Snijders.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een training?

Op deze website staat onze individuele trainingskalender. Onder de toelichting van een training staat een overzicht van trainingsdata. Wanneer de blauwe button gevolgd wordt, kom je uit bij een inschrijfformulier. Na verzending van het inschrijfformulier ontvang je binnen een paar werkdagen een bevestiging dat wij de inschrijving hebben verwerkt.

Kan ik een training op onze eigen locatie inplannen en laten aanpassen aan onze wensen?

Dit is mogelijk. Bij vrijwel iedere training is het mogelijk om inhoud van de opleiding aan te passen aan de specifieke omstandigheden van uw organisatie. U kunt bij ons op locatie terecht voor een gesloten opleiding voor uw medewerkers. Indien u de training op uw locatie wilt organiseren, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op.

Kan ik een online opleiding combineren met lessen op locatie van AOC Snijders?

Dit is mogelijk. Bij AOC Snijders zijn er diverse opleidingen waarbij een e-learning module wordt gecombineerd met een praktijktraining en/of een landelijk examen. Voorbeelden hiervan zijn: Bedrijfshulpverlening basis en herhaling, VCA basis en VOL, NEN3140 VP/VOP. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem met ons contact op.

Kan ik een training op onze eigen locatie inplannen?

Dit is mogelijk. Bijna iedere training kan door AOC Snijders ook bij u op locatie worden gegeven. Dit heeft voor u twee voordelen, u verminderd de reistijd van uw medewerkers en de training kan eventueel worden aangepast aan de specifieke omstandigheden bij uw bedrijf. Lees hier wat de mogelijkheden zijn of neem direct met ons contact op.

Voor wie zijn de opleidingen en trainingen bij AOC Snijders?

Het belang van een preventief arbo- en veiligheidsbeleid wordt steeds groter, zowel voor werkgever als werknemer. Een goed arbobeleid zorgt voor gemotiveerder personeel, minder verletkosten en een hoger rendement. Risico's worden beperkt, het aantal ongevallen daalt en de werkomgeving wordt verbeterd. Wij bieden passende opleidingen voor elk niveau.

Kan ik mijn individuele training verschuiven?

Een training kan eenmalig kosteloos worden verschoven tot 4 weken voor aanvang van de training. Binnen 14 dagen brengen wij verplaatsingskosten (50% van de cursuskosten) in rekening.

Kan ik mijn individuele training annuleren?

Wanneer je afziet van een training, kan je contact opnemen met opleidingen@aoc-snijders.nl om de mogelijkheden te bespreken

Kan iemand anders mijn plek innemen op een individuele training?

Neem in deze gevallen contact op met onze afdeling planning via opleidingen@aoc-snijders.nl. Zij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik mijn gesloten training annuleren/verschuiven?

Neem in deze gevallen contact op met onze afdeling planning via opleidingen@aoc-snijders.nl. Zij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn.

sandra

Staat uw vraag er niet bij? 
Neem dan contact met ons op!

Sandra, Coördinator opleidingen

Ik ben direct bereikbaar op: 06-13133861 of via e-mail: opleidingen@aoc-snijders.nl

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta