Advies over
VCu Zorgsysteem

Ter bevordering van het veiligheidsbewustzijn bestaat - in enkele gevallen zelfs verplicht - de mogelijkheid om het VCU-certificaat te behalen. Deze is vergelijkbaar met het VCA-certificaat, alleen richt het VCU-certificaat zich op uitzend- en detacheringsbureaus. Vooral bedrijven die personeel detacheren in de bouwwereld of (petro)chemische industrie hebben veelal met dit vraagstuk te maken.

De regelgeving

Uitzend- en detacheringsbureaus die zijn gecertificeerd volgens VCU, voldoen in de praktijk aan belangrijke arbowet- en regelgeving. Dit certificaat garandeert voortdurende aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Wat is een VCU zorgsysteem?

Een VCU-certificaat zorgt dat zowel bestaande als daarvoor aangepaste werkwijzen toegepast en geïntegreerd worden in het detacherings- of uitzendbureau. Zodra het vereiste niveau bereikt is, zal deze drie maanden aantoonbaar moeten functioneren waarna het getoetst zal worden door een gecertificeerde instantie.

Met het advies van AOC Snijders, krijgt u:

De beschikking over uitgebreide vakkennis.
Een eerlijk en onafhankelijk advies voor uw bedrijf.
Een duidelijk beeld over uw arbeidssituatie.
Inzicht in de verbeterpunten voor uw arbeidsveiligheid.
Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta