Advies over
Voedselveiligheidsystemen
(ISO22000)

Hygiëne en voedselveiligheid staat bij iedere levensmiddelenproducent, verkooppunt of leverancier hoog op de agenda. Voedselveiligheid kunnen we onderscheiden in (micro)biologisch-, chemische en fysische voedselveiligheid. Welk systeem past bij uw organisatie?

De regelgeving

Er zijn verschillende systemen om de voedselveiligheid te waarborgen. Dit hangt af van waar uw retailer voor kiest of wat u verkoopt. Zo kunt u voor verschillende normen zoals BRC, IFS, en GMP+ kiezen. Ook bestaat de mogelijkheid om een keuze te maken uit de verschillende hygiënecodes welke ontworpen zijn voor uw producten.

Wat is een voedselveiligheidsysteem?

Binnen voedselveiligheid zit een groot verschil tussen verschillende productgroepen. Voor groepen als vlees, eieren, vis, samengestelde maaltijden en zuivel zijn de risico’s vele malen hoger dan voor brood, snoep en kruideniersproducten. Door in de processen de meest risicovolle punten te traceren en deze te borgen middels een systeem kan een bedrijf efficiënter en hygiënischer produceren. Lijkt een compleet systeem u meer voordelen op te leveren? Dan kunt u ook uw Arbo- en Milieumanagement in hetzelfde systeem verwerken zodat u één compleet KAM-systeem heeft om uw kwaliteit te kunnen waarborgen.

Met het advies van AOC Snijders, krijgt u:

De beschikking over uitgebreide vakkennis.
Een eerlijk en onafhankelijk advies voor uw bedrijf.
Een duidelijk beeld over uw arbeidssituatie.
Inzicht in de verbeterpunten voor uw arbeidsveiligheid.
Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta