Nieuwsbericht
Nieuw Escape Room voor BHV- Cursus!

Bij AOC- Snijders staan praktijkoefeningen hoog in ons vaandel. Om je als cursist uit te blijven dagen, hebben wij een Escape Room voor de BHV cursus ontwikkelt!

De missie

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk de vragen beantwoord en de opdrachten uitvoert, zodat iedereen het pand veilig kan verlaten!

De uitdaging

Kun jij, de in de opleiding opgedane theoretische kennis, omzetten naar praktisch handelen? En dat onder tijdsdruk, want iedere seconde telt, net als bij een echte calamiteit.

Hoe werkt het?

Je voert de opdrachten uit in teams en strijd tegen andere teams. Iedereen krijgt dezelfde opdrachten, maar er kan slechts één team de winnaar zijn! Communiceer met je teamgenoten met behulp van de portofoon, beantwoord gezamenlijk vragen en voer diverse opdrachten uit. Iedere opdracht of vraag levert een code op. Goede codes geven je toegang tot de volgende ruimte. Foute codes leveren alleen maar (kostbaar) tijdverlies op.

Ruimte na ruimte kunnen jullie zo ontruimen, totdat je de laatste ruimte bereikt. Deze laatste ruimte zal na een vast aantal minuten vol rook worden geblazen. Winnen jullie deze race tegen de klok en bereiken jullie deze ruimte voordat ie vol rook wordt geblazen? Dan is de missie geslaagd! Mochten meerdere teams dit halen, dan zal het team met de beste tijd winnen en strijken met de eer en de eeuwige roem!

Wanneer?

We kijken er naar uit om dit na de pandemie met jullie op te gaan pakken! Gezien de snelheid van de versoepelingen verwachten wij dit snel toe te kunnen gaan voegen aan ons lesprogramma!

Gerelateerd nieuws

Reanimatie buiten het ziekenhuis tijdens de COVID-19 pandemie

RI&E

Geen RI&E? Dan riskeert u een boete

Gerard Snijders

Meer weten over arbeidsveiligheid? 
Ik help u graag verder!

Gerard, Directeur - Eigenaar

Specialist in arbeidsveiligheid.

  076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}