Onderhoud
managementsystemen ISO 9001, ISO 14001 

AOC Snijders ondersteunt bij het periodiek onderhoud en beheer van uw managementsystemen.

Periodiek onderhoud en beheer managementsysteem loont de moeite

AOC Snijders ondersteunt bij het periodiek onderhoud en beheer van jouw managementsysteem. Jouw managementsysteem op basis van bv ISO9001 en ISO14001 of een andere norm blijft up to date, actueel en normen worden (bij wijzigingen) beheerd. Zo voldoet jouw managementsysteem continu aan de plichten van certificatie en/of wetgeving. Dit bespaart je veel zorg, tijd en inspanning!

Doeltreffend en effectief managementsysteem

Met het periodiek onderhoud en beheer verzorgen wij onder andere interne audits, directiebeoordelingen, de opvolging van verbeterende maatregelen en de begeleiding van externe audits. Hiermee garanderen wij je een doeltreffend en effectief managementsysteem. Om te voldoen aan specifieke normen kan een adviseur van AOC Snijders een aantal dagen per jaar bij jouw organisatie worden ingezet. Ook kunnen wij met onze eigen medewerkers functies tijdelijk voor je invullen. 

Geen inspanningen bij externe audit

Je hoeft geen extra inspanningen te leveren voor externe certificeringsaudits en je kunt rekenen op een gestructureerde coördinatie, aansturing en bewaking van de follow-up van auditresultaten. Met het onderhoud en beheer door een onafhankelijke en kritische externe partij kunnen jouw medewerkers zich richten op hun eigen taken. Het maakt daarbij voor AOC Snijders geen verschil of jouw managementsysteem is opgezet door jouw eigen organisatie, met hulp van een externe partij of door AOC Snijders zelf. 

De voordelen van AOC Snijders

Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies door AOC Snijders.
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
IK HELP U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta