Advies over
Controle nood- en
vluchtwegverlichting

De jaarlijkse controle van nood- en vluchtwegverlichting is niet alleen heel belangrijk, maar zelfs wettelijk verplicht voor ieder gebouw en bedrijf. Als partner op het gebied van arbeidsveiligheid en specialist op het gebied van nood- en vluchtwegverlichting, bent u bij AOC Snijders in goede handen.

Regelgeving

In geval van calamiteiten zorgt de nood- en vluchtwegverlichting ervoor dat iedereen het gebouw op een veilige manier kan verlaten. Goed onderhoud en een goede controle van deze verlichting is daarom wettelijk verplicht en essentieel. Minstens één keer per jaar moet de nood- en vluchtwegverlichting van een gebouw worden gecontroleerd en onderhouden.

In goede handen

Bij AOC Snijders bent u op het gebied van de controle van nood- en vluchtwegverlichting in goede handen. Onze erkende keurmeesters komen bij u langs en voeren alle benodigde controle- en onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig uit. Eventuele aanpassingen worden direct afgehandeld, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Na de keuring en het onderhoud van onze keurmeesters voldoet uw nood- en vluchtwegverlichting aan alle normen die zijn gesteld in de wetgeving. Daarnaast brengen wij keuringsstickers aan, waarmee u in het geval van een calamiteit kunt aantonen dat uw nood- en vluchtwegverlichting in orde was.

Opleidingen & trainingen

In het geval van een calamiteit zijn de eerste tien minuten essentieel om uzelf en iedereen in uw omgeving in veiligheid te brengen. AOC Snijders biedt, naast de controle van uw nood- en vluchtwegverlichting, tevens opleidingen en trainingen aan waar u en uw medewerkers leren hoe te handelen in een crisissituatie/calamiteit.

Bekijk onze opleidingen & trainingen

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen waaronder (NEN-EN 1838, NEN-EN-50172, NEN 1010)
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies door AOC Snijders, een erkend en gecertificeerd REOB onderhoudsbedrijf.
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta