Advies over
Controle verband-
trommels en AED

Middels een periodieke controle op uw verbandtrommels en AED bent u er van verzekerd dat deze middelen inzetbaar zijn indien dit onverhoopt nodig is. Het is van groot belang dat de materialen gecontroleerd worden en wanneer deze verouderd zijn, vervangen worden.

Regelgeving

Jaarlijks zullen de keurmeesters van AOC Snijders bij u op locatie komen om uw materiaal te controleren. Hierbij zullen verbandtrommels aangevuld worden en indien nodig  wordt verouderd materiaal vervangen. Uiteraard worden de trommels schoongemaakt en voorzien van een keuringssticker. Zo kunt u gemakkelijk zien wanneer de volgende periodieke controle is.

AED Alarmlijn

Bij AOC Snijders bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw AED. Bij storing kunt u een beroep doen op de AED Alarmlijn, welke 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is. Ook na onverhoopt gebruik van de AED kunt u ons bereiken voor het uitlezen, de nazorg en het gebruiksklaar maken van uw AED.

Mocht de storing niet direct te verhelpen zijn, bieden wij u kosteloos een leentoestel aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om het welzijn van de personen om u heen.

Opleidingen & trainingen

AOC Snijders biedt, naast de controle van uw verbandtrommels en AED’s, tevens opleidingen en trainingen aan waar u en uw medewerkers leren hoe te handelen in een crisissituatie.

Bekijk onze opleidingen & trainingen

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen.
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies.
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta