Onderhoud kleine blusmiddelen

Controle en onderhoud van kleine blusmiddelen (blustoestellen en brandslanghaspels)

Keuren blusmiddelen

Het keuren van kleine blusmiddelen richt zich op het waarborgen van de goede staat van deze middelen zodat ze in geval van nood klaar zijn om gebruikt te worden. AOC Snijders is een REOB (KIWA NCP) erkend onderhoudsbedrijf.

Blusmiddelen dienen ieder jaar gekeurd te worden door een REOB erkend onderhoudsbedrijf. Hiernaast zijn er per blusmiddel specifieke eisen om de juiste werking te garanderen.

De onderhoudswerkzaamheden en frequentie zijn opgenomen in de NEN-norm 2559 en NEN-EN 671-3.

Draagbare blusmiddelen te weten poederblussers, sproeischuimblussers, CO2-blussers en slanghaspels worden ter plaatse geïnspecteerd en gecontroleerd voor een juiste werking. Het kost u dus weinig tijd en moeite want u hoeft de deur niet uit! Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een REOB erkende keurmeester.

Na de controle voldoet u aan de normen die gesteld worden door de wetgever of certificerende instantie. Ook worden tijdens de jaarlijkse keuring alle te keuren blusapparaten voorzien van een unieke code waardoor de algehele naspeurbaarheid verhoogd wordt. Op deze manier bent u dus zeker van uw blusmiddel mocht er gevaar dreigen. Ook is het belangrijk voor de verzekering dat u aan kunt tonen dat u over goedgekeurde blusmiddelen bezit.

Ieder blusmiddel is voorzien van een beknopte gebruiksaanwijzing, maar wilt u meer zekerheid over hoe het blusmiddel te gebruiken kijk dan bij onze cursussen. Hier vindt u verschillende cursussen die bijdrage aan de arbeidsveiligheid binnen uw bedrijf voor u en / of uw werknemers.

AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u ons bereiken via telefoonnummer: (076) 520 4999 of via e-mail: info@aoc-snijders.nl

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op.