advies over
Inspectie ladders,
trappen en
steigeronderdelen

Door draagbaar klimmateriaal jaarlijks te inspecteren toont de werkgever aan de goede en veilige staat van arbeidsmiddelen te waarborgen. Dit is niet alleen van toepassing voor de bouwplaats maar ook bij productielocaties en kantoren, ook daar kan er uiteraard sprake zijn van ongevallen met ladders en (nood)trappen.

Regelgeving

De inspecties dienen jaarlijks gedaan te worden. Dit is bepaald in het Arbobesluit (art. 7.33) en bijbehorende Beleidsregel 7.4-4. Mocht voor u het arbozorgsysteem VCA van toepassing zijn dan voldoet u met deze inspectie meteen aan de eis tot het keuren van uw ladders, trappen en steigeronderdelen.

Naast ladders, trappen en steigeronderdelen inspecteren we ook noodtrappen (conform Bouwbesluit en NEN 3509)

In goede handen

De keurmeesters van AOC Snijders komen naar u toe en inspecteren ter plekke alle aanwezige ladders, trappen en steigeronderdelen voor een juiste werking. Daarnaast wordt al het te keuren klimmateriaal voorzien van een unieke code. Hiermee wordt de traceerbaarheid van uw klimmateriaal verhoogd en bent u zeker van goed werkend materieel.

Opleidingen & trainingen

AOC Snijders biedt, naast de controle van uw ladders, trappen en steigeronderdelen, tevens opleidingen en trainingen aan waar u en uw medewerkers leren hoe te handelen in een crisissituatie.

Bekijk onze opleidingen & trainingen

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen (waaronder NEN-EN-131)
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta