Advies over
Visuele inspectie
magazijnstellingen

De jaarlijkse controle van magazijnstellingen is niet alleen heel belangrijk, maar zelfs wettelijk verplicht. Als partner op het gebied van arbeidsveiligheid bent u bij AOC Snijders in goede handen.

Regelgeving

In het Arbobesluit is vastgesteld dat magazijnstellingen jaarlijks geïnspecteerd moeten worden. Hierbij wordt de NEN-EN 15635 gehanteerd, betreffende stalen opslagsystemen. Hiermee toont de werkgever aan veel waarde te hechten aan een goede en veilige staat van het magazijn. Naast de jaarlijkse controles kan er ook sprake zijn van incidentele controles. Hiervan is sprake wanneer er een grote verandering aan het magazijn is geweest zoals na een verbouwing, een installatie of (ernstige) schade.

In goede handen

Bij AOC Snijders bent u op het gebied van de controle van magazijnstellingen in goede handen. Onze TÜV gecertificeerde keurmeesters komen bij u langs en voeren alle benodigde controlewerkzaamheden nauwkeurig uit.

Na de keuring van onze keurmeesters voldoen uw magazijnstellingen aan alle wettelijke normen.

Opleidingen & trainingen

AOC Snijders biedt, naast de controle van uw magazijnstellingen, tevens opleidingen en trainingen aan waar u en uw medewerkers leren hoe te handelen in een crisissituatie.

Bekijk onze opleidingen & trainingen

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen (waaronder NEN-EN 15635).
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies.
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta