Advies over
inspectie
valbeveiliging

Door het valbeveiligingsmateriaal jaarlijks te inspecteren toont de werkgever aan de goede en veilige staat van arbeidsmiddelen te waarborgen. Deze inspectie richt zich specifiek op de beveiliging van bijvoorbeeld harnassen, vallijnen, etc.

Regelgeving

In geval van nood dient de valbeveiliging goed te kunnen functioneren. Goed onderhoud en een goede controle van deze valbeveiliging is daarom wettelijk verplicht en essentieel. Minstens één keer per jaar moet het beveiligingsmateriaal gecontroleerd worden op correcte werking.

In goede handen

De keurmeesters van AOC Snijders komen naar u toe en inspecteren ter plekke al het aanwezige valbeveiligingsmateriaal voor een juiste werking. Daarnaast wordt al het te keuren valbeveiligingsmateriaal voorzien van een unieke code. Hiermee wordt de traceerbaarheid van uw materiaal verhoogd en bent u zeker van een goed werkende valbeveiliging wanneer nood toeslaat.

Opleidingen & trainingen

AOC Snijders biedt, naast de controle van uw valbeveiligingsmateriaal, tevens opleidingen en trainingen aan waar u en uw medewerkers leren hoe te handelen in een crisissituatie.

Bekijk onze opleidingen & trainingen

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen (waaronder NEN-360, 361, 365).
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies.
aoc snijders

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
thumb nibhv
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta