Advies over
Legionella
onderzoek

Gebouwen die vallen binnen de categorie hoog- en middenrisico, waaronder ziekenhuizen, hotels, gevangenissen en asielzoekerscentra, zijn verplicht tot het uitvoeren van een Legionella-risicoanalyse en het opstellen van een beheersplan. Daarnaast wordt er een verplichte monstername genomen voor Legionella. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Regelgeving

Voor locaties in de lage categorie is een Legionella onderzoek niet verplicht, maar wel wenselijk. AOC Snijders raadt u daarom aan altijd een Legionella onderzoek uit te laten voeren om de gezondheid te waarborgen. Wij kunnen, naast een risicoanalyse en de daarbij horende werkzaamheden, ook periodieke controles bij u uitvoeren zodat u altijd zeker bent van uw zaak. Het bijhouden is van essentieel belang.

In goede handen

Bij AOC Snijders bent u op het gebied van Legionella-risicoanalyse en nazorg in goede handen. Onze gecertificeerde keurmeesters komen bij u langs en voeren alle benodigde controlewerkzaamheden nauwkeurig uit.

Na de keuring van onze keurmeesters voldoet uw organisatie aan alle relevante regelgeving en normen.

Opleidingen & trainingen

AOC Snijders biedt, naast de legionella onderzoek, tevens opleidingen en trainingen aan waar u en uw medewerkers leren hoe te handelen in een crisissituatie.

Bekijk onze opleidingen & trainingen

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen (waaronder ISO 11731)
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies.
Gerard Snijders

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
IK HELP U GRAAG VERDER!

Gerard, Directeur - Eigenaar   076-5204999
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}