Advies over
Legionella en
alegemeen wateronderzoek

Gebouwen die vallen binnen de categorie hoog- en middenrisico, waaronder ziekenhuizen, hotels, gevangenissen en asielzoekerscentra, zijn verplicht tot het uitvoeren van een Legionella-risicoanalyse en het opstellen van een beheersplan. Daarnaast wordt er een verplichte monstername genomen voor legionella en algemeen wateronderzoek. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Regelgeving

Voor de prioritaire instellingen is een legionella en algemeen wateronderzoek verplicht, voor overige locaties niet maar wel wenselijk. AOC Snijders raadt u daarom aan altijd een Legionella onderzoek uit te laten voeren om de gezondheid te waarborgen. Wij kunnen, naast een risicoanalyse en de daarbij horende werkzaamheden, ook periodieke controles bij u uitvoeren zodat u altijd zeker bent van uw zaak. Het bijhouden is van essentieel belang.

In goede handen

Bij AOC Snijders bent u op het gebied van legionella-risicoanalyse en nazorg in goede handen. Onze gecertificeerde keurmeesters komen bij u langs en voeren alle benodigde controlewerkzaamheden nauwkeurig uit.

Na de keuring van onze keurmeesters voldoet uw organisatie aan alle relevante regelgeving en normen.

Opleidingen & trainingen

AOC Snijders biedt, naast het legionella en wateronderzoek, tevens opleidingen en trainingen aan waar u en uw medewerkers leren hoe te handelen in een crisissituatie.

Bekijk onze opleidingen & trainingen

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen (waaronder ISO 11731)
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies.
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta