Advies over
Maandelijkse
beheerderstaken
brandmeldinstallatie

Bij de maandelijkse beheerderstaken van de brandmeldinstallatie staat het waarborgen van de brandmeldinstallatie centraal. Het in goede staat behouden van de installatie is essentieel voor de werking hiervan. Daarom dient de brandmeldinstallatie maandelijks beheerd te worden. Dit kunnen wij voor u verzorgen.

Regelgeving

De wetgever hanteert de NEN-2654-1 norm bij het onderhoud van de brandmeldinstallatie. Uiteraard werkt AOC Snijders conform deze norm. De beheerderstaken worden iedere maand uitgevoerd. In overleg wordt een datum en tijdstip bepaald, die bij voorkeur vast is. De taken worden uitgevoerd door een onafhankelijke, gecertificeerde keurmeester die op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving die voor u van toepassing is. Na ieder bezoek wordt het logboek van de brandmeldinstallatie bijgewerkt, zodat deze ten alle tijde up-to-date is.

In goede handen

Bij AOC Snijders bent u op het gebied van maandelijkse beheerderstaken van de brandmeldinstallatie in goede handen. Onze gecertificeerde keurmeesters komen bij u langs en voeren alle benodigde controlewerkzaamheden nauwkeurig uit.

Na de keuring van onze keurmeesters voldoet uw installatie aan alle normen die zijn gesteld in de wetgeving.

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen (waaronder NEN-2654-1).
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies.
Joyce uit Achtmaal

Referentie
"Veel geleerd en gelachen. Top, ga zo door! "

Joyce uit Achtmaal
Joyce, uit Achtmaal
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta