Advies over
Onderhoud
kleine blusmiddelen

Bij de aanwezigheid van kleine blusmiddelen binnen uw bedrijf, bent u verantwoordelijk voor het regelmatig controleren en onderhouden van deze middelen. AOC Snijders ontzorgt u hierin en hanteert een secure werkwijze die u weinig tijd en moeite kost.

Regelgeving

Voor kleine blusmiddelen geldt dat deze ieder jaar gekeurd en geïnspecteerd moeten worden. Per blusmiddel zijn er specifieke eisen die de juiste en veilige werking garanderen. Na de controle door een erkende REOB-onderhoudsdeskundige (REOB/ODB) van AOC Snijders, voldoet u aan de normen die gesteld worden door de wetgever of certificerende instantie.

Wij verzorgen ook het onderhoud en nieuw levering van brandblussers, met certificaat, op binnenvaartschepen. Brandblussers dienen op de binnenvaart elke 2 jaar gecontroleerd te worden volgens de scheepvaart inspectie Leefomgeving en Transport ILT.

kiwa reob certificering

In goede handen

De keurmeesters van AOC Snijders komen naar u toe en inspecteren ter plekke alle aanwezige kleine blusmiddelen voor een juiste werking. Daarnaast worden alle te keuren blusapparaten voorzien van een unieke code. Hiermee wordt de traceerbaarheid van uw blusmiddelen verhoogd en bent u zeker van een goed werkend blusmiddel wanneer er gevaar dreigt.

Opleidingen en trainingen

Ieder blusmiddel is voorzien van een beknopte gebruiksaanwijzing. Wilt u er echter zeker van zijn dat u en uw werknemers precies weten hoe en wanneer een bepaald blusmiddel gebruikt moet worden? Dan kunt u bij AOC Snijders verschillende opleidingen en trainingen volgen die u hierbij helpen.

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van onze opleidingen of trainingen? Bekijk hier ons aanbod of neem direct contact op.

Bekijk de opleidingen & trainingen

De voordelen van AOC Snijders

U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen (waaronder 2559 en NEN-EN 671-3).
Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies door AOC Snijders, een erkend en gecertificeerd REOB onderhoudsbedrijf.
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta