Inspectie valbeveiliging

Omschrijving
De visuele inspectie van valbeveiliging richt zich op het waarborgen van de goede staat van harnassen, vallijnen, etc.. Deze arbeidsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. Zowel de keuringen als het opzetten en onderhouden van een registratiesysteem kunnen wij voor u verzorgen. valbeveiliging.jpg

De verplichting tot het laten inspecteren van de valbeveiliging volgt uit Arbobesluit en bijbehorende Beleidsregel. De wetgever hanteert hierbij de NEN-normen 360, 361 en 365 betreffende valbeveiliging. Met het jaarlijks inspecteren van zijn valbeveiliging toont de werkgever aan de goede en veilige staat van arbeidsmiddelen te waarborgen. Mocht u van plan zijn een Arbozorgsysteem (zoals VCA) te gaan implementeren binnen uw organisatie, voldoet u bovendien aan de eis tot het keuren van uw valbeveiliging.

De keuringen worden op uw bedrijfslocatie op een in overleg te bepalen tijdstip verzorgd. Zij worden uitgevoerd door een keurmeester welke op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving op dit gebied. Mocht u kiezen voor het invoeren van een registratiesysteem, dan worden alle objecten voorzien van een unieke code waardoor de naspeurbaarheid wordt vergroot. Ook geeft dit u inzicht in het aantal en de soort middelen waarover uw organisatie beschikt.

AOC Snijders BV is beoordeeld met een
van gebaseerd op reviews · Beoordelingen: Klantenvertellen.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u ons bereiken via telefoonnummer: (076) 520 4999 of via e-mail: info@aoc-snijders.nl

Als u wilt dat wij telefonisch contact met u opnemen vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan op korte termijn telefonisch contact met u op.