EEN VCA CURSUS IN BREDA;
WETEN WAAR U AAN TOE BENT DANKZIJ
ONZE DAADKRACHTIGE AANPAK.

Op zoek naar een geschikt VCA cursus in de omgeving van Breda? AOC Snijders heeft een groot aanbod veiligheidscursussen in de omgeving van Breda.

Stuur mij meer informatie

Heeft u interesse in een VCA cursus in Breda of wilt u graag meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Onze locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Wij bieden twee VCA Cursussen aan in Breda: VCA Basisveiligheid en VCA VOL. Een VCA Basisveiligheid certificaat is verplicht voor alle medewerkers die in een risicovolle omgeving werken. VCA VOL is verplicht voor leidinggevenden die verantwoordelijkheid dragen voor hun eigen veiligheid en die van anderen. Naast dat een VCA verplicht is, voorkomt een VCA-certificaat ongevallen op de werkvloer en creëert het een veilige werkomgeving voor je werknemers.

VCA Cursussen in Breda

In Breda bieden wij de VCA Basisveiligheid en de VCA VOL cursus aan. Wij raden altijd aan om deze cursus klassikaal te volgen, omdat wij vinden dat praktijk toch de beste leerweg is. Tijdens de cursus wordt er theorie behandeld over actuele wetgeving, veilig werken, preventie en meer. Aan het eind van de (eerste of tweede) dag volgen de cursisten een eindexamen. Bij het behalen van dit examen wordt vervolgens een B-VCA certificaat of VCA-certificaat uitgereikt. Deze cursus is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch, examen en de certificering.

Cursus op locatie

De VCA Basisvaardigheden en de VCA VOL cursus zijn klassikaal te volgen in een of twee dagen. We geven op onze eigen locatie in Breda de VCA cursus, maar ook op locaties in de omgeving van Breda. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De locatie Breda is ook goed te bereiken voor VCA cursisten uit: Tilburg, Etten-Leur, Rotterdam-Hoogvliet, Hoeven, Raamsdonksveer, Rijsbergen, Zevenbergen, Moerdijk, Zundert, Oosterhout, Rijen, Sint Willebrord, Rucphen, Sprundel.

Een VCA cursus volgen in Breda?

Wij plannen graag uw deelname in of vertellen u meer over de mogelijkheden. Stuur uw gegevens en wij nemen contact met u op. 

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta