Advies over
Werkplek onderzoek

Heeft u te maken met werknemers met gezondheidsklachten of misschien zelfs met een grote mate aan verzuim binnen uw organisatie? Dan kan een werkplek onderzoek u inzichten bieden waarmee u de werksituatie kunt optimaliseren. Dit kan de klachten en het ziekteverzuim terugdringen en heeft een directe invloed op de productiviteit en tevredenheid van uwwerknemers.

Voor iedere werkplek een onderzoek

Of het nu om een kantoor gaat of een productieomgeving, een werkplek onderzoek is overal toepasselijk. Naast de bevorderingen van het werkklimaat heeft een werkplek onderzoek ook een bewijslast functie. In het geval van een aansprakelijkheidskwestie kan met behulp van een werkplek onderzoek (deels) aangetoond worden dat de werkgever zich heeft ingezet om de werksituatie te verbeteren.

Hoe gaan we te werk?

Bij een bezoek aan uw organisatie zullen wij uw medewerkers voorzien van goede werkplekinstructies, t.a.v. bijvoorbeeld een stoel, scherm of tafel. Waar mogelijk assisteren we om de werkplek direct aan te passen. Om de werkplekomgeving te verbeteren beschikken wij ook over documenthouders en voetenbankjes die eventueel afgenomen kunnen worden. Blijven de klachten zich hierna nog voordoen dan kan er eventueel een vervolgafspraak ingepland worden of indien nodig direct een (bedrijfs)arts of therapeut ingeschakeld worden.

Met het advies van AOC Snijders, krijgt u:

De beschikking over uitgebreide vakkennis
Een eerlijk en onafhankelijk advies voor uw bedrijf
Een duidelijk beeld over uw arbeidssituatie
Inzicht in de verbeterpunten voor uw arbeidsveiligheid
Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}