TRAINING 
FYSIEKE BELASTING

Klachten en verzuim onder nieuw & huidig personeel voorkomen? AOC Snijders helpt u hierbij door een training fysieke belasting te geven. Dit kan de werksituatie optimaliseren, klachten en ziekteverzuim terugdringen wat direct invloed heeft op de productiviteit en tevredenheid van uw werknemers.

De training fysieke belasting is geen reguliere training, maar een bewustwordingstraining fysieke belasting. Hierbij gaat het in eerste instantie om je kennis op het gebied van fysieke risico´s; hoe ontstaan deze en wat kun je daar zelf aan doen om gezondheidsschade te voorkomen. 

Wie is de doelgroep

Krijg je in je werk vaak te maken met het tillen en verplaatsen van zware voorwerpen? Dan is de cursus fysieke belasting wat voor jou. 

Wat is het doel

Het bewust maken op de risico’s van fysieke belasting en het voorkomen van mogelijke gezondheidsschade.

Welk resultaat bereik je

Na het volgen van deze training zijn uw medewerkers op de hoogte van de risico’s van fysieke belasting en weten zij hoe ze mogelijke gezondheidsschade kunnen voorkomen. Afsluitend zal er een mondelinge eindevaluatie plaatsvinden met praktische tips en adviezen.

Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
yvonne

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
IK HELP U GRAAG VERDER!

Yvonne, Ergotherapeut (arbeid en gezondheid)

Aarzel niet contact met ons op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Wij reageren graag en snel. Stuur een e-mail naar fysiekebelasting@aoc-snijders.nl

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta