Keuring
Hoogwerker

Hoogwerker keuren? Uw hoogwerker laten keuren doet u bij AOC Snijders. Ga voor gemak en kies voor onze professionele hoogwerker keuring.

Wettelijke keuring hoogwerkers

Het is erg belangrijk dat uw hoogwerker voldoet aan de onderhoudseisen. In Nederland is het verplicht om een hoogwerker jaarlijks te laten keuren. Hij moet bedrijfszekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid bieden. De bestuurder moet niet voor onverwachtse verassingen komen te staan. Daarom zal de hoogwerker regelmatig gekeurd moeten worden. Mocht het voor u niet uitkomen om de hoogwerker bij ons op locatie in Breda te brengen, dan is het ook mogelijk om de onderhoudswerkzaamheden bij u op locatie uit te laten voeren.

Veiligheidsvoorschriften voor het werken met een hoogwerker

Hoogwerkers vallen onder het warenwetbesluit machines en bijlage IV van de machinerichtlijn 2006/42/EG (gevaarlijke werktuigen). Een hoogwerker dient technisch te voldoen aan de Europese norm EN 280. Wilt u een hoogwerker besturen? Dan is onze cursus veilig werken met hoogwerker sterk aan te raden.

Hoe vaak moet een hoogwerker gekeurd worden?

In Nederland is het verplicht om een hoogwerker jaarlijks te laten keuren door een onafhankelijke keuringsinstantie. De keuringsticker is geplaatst bij de typeplaat van de hoogwerker.

De voordelen van AOC Snijders

Gekwalificeerde keurmeesters met kennis van zaken.
Veelal een vaste keurmeester voor uw bedrijf.
Duidelijke uitleg en onafhankelijk advies door AOC Snijders, een erkend en gecertificeerd REOB onderhoudsbedrijf.
U voldoet aan alle relevante regelgeving en normen.
Kaoutar uit Breda

Referentie
"Ik vond het weer erg leerzaam!"

Kaoutar uit Breda
Kaoutar, uit Breda
aad

UW ARBEIDSVEILIGHEID OP ORDE BRENGEN?
IK HELP U GRAAG VERDER!

Aad, Operationeel Manager Arbo, veiligheid & keuringen

Aarzel niet contact met me op te nemen. Of het nu om een actuele kwestie gaat, of algemene interesse in onze brede dienstverlening: Laat het vooral weten. Ik reageer graag en snel. Stuur een e-mail naar: advies@aoc-snijders.nl of bel mij op: 06-30563863

Het Oranje Kruis 250x211
logo NRR
CRKBO logo 300x300
sbb beeldmerk
9bf82f3a7c6bc7b7c368672aaef77f66 f37
logo vca
Image 3
logo veb
nikta